8 Додатна опрема за тркала Додатоци за MONDEO 2010

Раткапни 16"
Раткапни 16"

1 778 008

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Раткапни 16"
Раткапни 16"

1 357 461

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Раткапни 16"
Раткапни 16"

1 683 455

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Раткапни 16"
Раткапни 16"

1 308 985

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Раткапни 16"
Раткапни 16"

1 704 581

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Раткапни 16"
Раткапни 16"

1 372 312

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Раткапни 16"
Раткапни 16"

1 704 582

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Сет сигурносни завртки за алуминиумски бандаж
Сет сигурносни завртки за алуминиумски бандаж

1 719 997

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.