15 Алуминиумски тркала Додатоци за S-MAX 2010

Ал бандаж 40,64 cm (16") 5 Х двокрак, сребрен
Ал бандаж 40,64 cm (16") 5 Х двокрак, сребрен

from 2006 Понатаму

1 687 967

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 40,64 cm (16") 5 Х трокрак, сребрен
Ал бандаж 40,64 cm (16") 5 Х трокрак, сребрен

from 2006 Понатаму

1 687 970

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 40,64 cm (16") петокрак, сребрен
Ал бандаж 40,64 cm (16") петокрак, сребрен

1 447 905

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 43,18 cm (17") 15-крак,сребрен
Ал бандаж 43,18 cm (17") 15-крак,сребрен

Само во комбинација ограничена воланска летва, from 2006 Понатаму

1 687 976

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 43,18 cm (17") 5-крак Y - дизајн, сребрени
Ал бандаж 43,18 cm (17") 5-крак Y - дизајн, сребрени

Само во комбинација ограничена воланска летва, from 2006 Понатаму

1 841 661

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 43,18 cm (17") деветокраки, антрацит црни
Ал бандаж 43,18 cm (17") деветокраки, антрацит црни

Само во комбинација ограничена воланска летва, from 2006 Понатаму

1 386 878

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 43,18 cm (17") десетокраки, сребрени
Ал бандаж 43,18 cm (17") десетокраки, сребрени

Само во комбинација ограничена воланска летва, from 2006 Понатаму

1 510 962

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 43,18 cm (17") петокрак
Ал бандаж 43,18 cm (17") петокрак

Само во комбинација ограничена воланска летва, from 2006 Понатаму

1 476 108

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 43,18 cm (17") петокрак, сребрен
Ал бандаж 43,18 cm (17") петокрак, сребрен

Само во комбинација ограничена воланска летва, from 2006 Понатаму

1 440 630

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 43,18 cm (17") петокрак,Mystique сребрен
Ал бандаж 43,18 cm (17") петокрак,Mystique сребрен

Само во комбинација ограничена воланска летва, from 2006 Понатаму

1 553 726

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 43,18 cm (17") петокрак,сребрен
Ал бандаж 43,18 cm (17") петокрак,сребрен

Само во комбинација ограничена воланска летва, from 2006 Понатаму

1 504 233

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 45,72 cm (18") 5-крак Y-дизајн, сребрени
Ал бандаж 45,72 cm (18") 5-крак Y-дизајн, сребрени

Само во комбинација ограничена воланска летва, from 2006 Понатаму

1 693 735

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 45,72 cm (18") петокрак Y дизајн, антрацит
Ал бандаж 45,72 cm (18") петокрак Y дизајн, антрацит

Само во комбинација ограничена воланска летва, up to 03/2010

2 237 309

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 45,72 cm (18") петокрак, сребрен
Ал бандаж 45,72 cm (18") петокрак, сребрен

Само во комбинација ограничена воланска летва, from 2006 Понатаму

1 504 240

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 45,72 cm (18") петокрак,Mystique сребрен
Ал бандаж 45,72 cm (18") петокрак,Mystique сребрен

Само во комбинација ограничена воланска летва, from 2006 Понатаму

2 260 876

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.