10 Алуминиумски тркала Додатоци за MONDEO 2014

Ал бандаж 16" 10 - крак дизајн, сребрен
Ал бандаж 16" 10 - крак дизајн, сребрен

2 238 323

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 17" 5-крак дизајн,Сребрена
Ал бандаж 17" 5-крак дизајн,Сребрена

1 880 377

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 17" 5-крак дизајн,Сребрена
Ал бандаж 17" 5-крак дизајн,Сребрена

1 880 378

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 18" 5-крак дизајн, сребрен
Ал бандаж 18" 5-крак дизајн, сребрен

1 903 989

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 18" дизајн со 5х2 краци
Ал бандаж 18" дизајн со 5х2 краци

2 078 404

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 19" 10-крак дизајн, сребрен
Ал бандаж 19" 10-крак дизајн, сребрен

1 880 386

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 19" 5 x 2-крак дизајн, сребрен
Ал бандаж 19" 5 x 2-крак дизајн, сребрен

2 238 347

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 19" 7 Y-крак дизајн, црн
Ал бандаж 19" 7 Y-крак дизајн, црн

2 237 421

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 19" дизајн со 10 краци
Ал бандаж 19" дизајн со 10 краци

2 116 519

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 19" дизајн со 5х2 краци, металик боја
Ал бандаж 19" дизајн со 5х2 краци, металик боја

2 238 289

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.