9 Алуминиумски тркала Додатоци за KA 2008

Ал бандаж 35,56 cm (14") 4 x 2-spoke design, Frozen White
Ал бандаж 35,56 cm (14") 4 x 2-spoke design, Frozen White

1 864 282

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 35,56 cm (14") осмокрак, сребрен
Ал бандаж 35,56 cm (14") осмокрак, сребрен

1 675 740

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 38,10 cm (15") 7 Х двокрак, бел
Ал бандаж 38,10 cm (15") 7 Х двокрак, бел

1 554 416

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 38,10 cm (15") 7 Х двокрак, сребрен
Ал бандаж 38,10 cm (15") 7 Х двокрак, сребрен

1 543 875

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 38,10 cm (15") тринаестокрак, сребрен
Ал бандаж 38,10 cm (15") тринаестокрак, сребрен

2 237 359

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 40,64 cm (16") 5 x 2-краки, сребрени
Ал бандаж 40,64 cm (16") 5 x 2-краки, сребрени

2 260 961

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 40,64 cm (16") 5-крак Y-дизајн,црна
Ал бандаж 40,64 cm (16") 5-крак Y-дизајн,црна

2 246 374

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 40,64 cm (16") 5-крак,Y-дизајн, бела
Ал бандаж 40,64 cm (16") 5-крак,Y-дизајн, бела

1 686 968

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 40,64 cm (16") петокрак, сребрен
Ал бандаж 40,64 cm (16") петокрак, сребрен

2 237 363

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.