Одбери боја.

Ал бандаж 16" 5-крак Y-дизајн, сребрени

1 824 514

7 x 16", офсет 50, за гуми 205/55 R16 и 215/55 R16

Вклучува само еден алуминиумски бандаж. Потребно дополнителни делови за инсталација.


гаранција покриена од FORD.

најди дилер
Додај во листата со желби
Видете возила.
Сменете го изгледот на Вашиот Ford со нашиот спектар на Ал-бандажи.Елегантни,префинети, уникатни, без разлика какви да одберете,можете да верувате дека се произведени по највисоки стандарди,од квалитетни материјали и долготрајно тестирани за да Ви обезбедат сигурно возење.Бидејки секој бандаж е темелно испитан од дефекти можете да бидете уверени дека добар колку што и изгледа.

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.

ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.