10 Алуминиумски тркала Додатоци за FIESTA 2017

Ал бандаж 38,10 cm (15") дизајн со 8 краци, сјајна сребрена
Ал бандаж 38,10 cm (15") дизајн со 8 краци, сјајна сребрена

2 089 630

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 40,64 cm (16") дизајн со 10 краци, сјајна сребрена
Ал бандаж 40,64 cm (16") дизајн со 10 краци, сјајна сребрена

2 089 631

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 40,64 cm (16") дизајн со 8 краци
Ал бандаж 40,64 cm (16") дизајн со 8 краци

2 237 385

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 40,64 cm (16") дизајн со 8 краци, сјајна сребрена
Ал бандаж 40,64 cm (16") дизајн со 8 краци, сјајна сребрена

2 125 245

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 40,64 cm (16") дизајн со 8 краци, црна
Ал бандаж 40,64 cm (16") дизајн со 8 краци, црна

2 237 394

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 43,18 cm (17") дизајн со 10 краци, сјајна сребрена
Ал бандаж 43,18 cm (17") дизајн со 10 краци, сјајна сребрена

2 238 246

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 43,18 cm (17") дизајн со 12 краци, сјајна сребрена
Ал бандаж 43,18 cm (17") дизајн со 12 краци, сјајна сребрена

2 238 244

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 43,18 cm (17") дизајн со 5х2 Y краци, сива
Ал бандаж 43,18 cm (17") дизајн со 5х2 Y краци, сива

2 125 247

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 45,72 cm (18") дизајн со 5х2 краци, металик боја
Ал бандаж 45,72 cm (18") дизајн со 5х2 краци, металик боја

2 125 249

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 45,72 cm (18") дизајн со 8 краци, полиран
Ал бандаж 45,72 cm (18") дизајн со 8 краци, полиран

2 238 248

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.