14 Алуминиумски тркала Додатоци за FIESTA 2012

Ал бандаж 35,56 cm (14") 5 Х двокрак, сребрен
Ал бандаж 35,56 cm (14") 5 Х двокрак, сребрен

2 237 487

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 38,10 cm (15") 5 x 2-spoke design, sparkle silver
Ал бандаж 38,10 cm (15") 5 x 2-spoke design, sparkle silver

1 852 616

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 38,10 cm (15") 5 x 2-крак дизајн,Бела
Ал бандаж 38,10 cm (15") 5 x 2-крак дизајн,Бела

2 039 079

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 38,10 cm (15") 5 Х двокрак, сребрен
Ал бандаж 38,10 cm (15") 5 Х двокрак, сребрен

1 847 319

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 38,10 cm (15") 5-крак, сребрен
Ал бандаж 38,10 cm (15") 5-крак, сребрен

2 238 224

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 38,10 cm (15") дизајн со 5х2 краци, црн
Ал бандаж 38,10 cm (15") дизајн со 5х2 краци, црн

2 237 414

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 40,64 cm (16") 10 - крак дизајн, сребрен
Ал бандаж 40,64 cm (16") 10 - крак дизајн, сребрен

1 895 799

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 40,64 cm (16") 12-крак, сребрен
Ал бандаж 40,64 cm (16") 12-крак, сребрен

2 238 315

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 40,64 cm (16") 12-крак,сребрен
Ал бандаж 40,64 cm (16") 12-крак,сребрен

2 237 412

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 40,64 cm (16") 15-крак, сребрен
Ал бандаж 40,64 cm (16") 15-крак, сребрен

2 038 785

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 40,64 cm (16") 7-крак, сребрен
Ал бандаж 40,64 cm (16") 7-крак, сребрен

1 817 664

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 40,64 cm (16") дизајн со 12 краци, црн
Ал бандаж 40,64 cm (16") дизајн со 12 краци, црн

2 198 391

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 43,18 cm (17") 8 - крак дизајн, црн
Ал бандаж 43,18 cm (17") 8 - крак дизајн, црн

2 238 231

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 43,18 cm (17") 8-крак, сребрен
Ал бандаж 43,18 cm (17") 8-крак, сребрен

2 238 228

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.