Одбери боја.

Ал бандаж 15" 5 Х двокрак, сребрен

1 812 440

6 x 15", офсет 37.5, за гуми 195/60 R15


гаранција покриена од FORD.

најди дилер
Додај во листата со желби
Видете возила.
Сменете го изгледот на Вашиот Ford со нашиот спектар на Ал-бандажи.Елегантни,префинети, уникатни, без разлика какви да одберете,можете да верувате дека се произведени по највисоки стандарди,од квалитетни материјали и долготрајно тестирани за да Ви обезбедат сигурно возење.Бидејки секој бандаж е темелно испитан од дефекти можете да бидете уверени дека добар колку што и изгледа.

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.

ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.