10 Алуминиумски тркала Додатоци за B-MAX 2012

Ал бандаж 38,10 cm (15") 5 Х двокрак, сребрен
Ал бандаж 38,10 cm (15") 5 Х двокрак, сребрен

1 812 440

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 38,10 cm (15") 8 Х двокрак, сребрен
Ал бандаж 38,10 cm (15") 8 Х двокрак, сребрен

2 155 083

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 40,64 cm (16") 10 - крак дизајн, сребрен
Ал бандаж 40,64 cm (16") 10 - крак дизајн, сребрен

2 238 272

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 40,64 cm (16") 11-крак,сребрен
Ал бандаж 40,64 cm (16") 11-крак,сребрен

1 812 530

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 40,64 cm (16") 15-крак, сребрен
Ал бандаж 40,64 cm (16") 15-крак, сребрен

1 812 529

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 40,64 cm (16") 5 - крак ал. бандаж, сребрен
Ал бандаж 40,64 cm (16") 5 - крак ал. бандаж, сребрен

2 130 677

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 40,64 cm (16") 5 x 2-крак дизајн,Црна
Ал бандаж 40,64 cm (16") 5 x 2-крак дизајн,Црна

2 039 083

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 40,64 cm (16") 5 x 2-краки, сребрени
Ал бандаж 40,64 cm (16") 5 x 2-краки, сребрени

1 865 265

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 40,64 cm (16") 5 Х двокрак, сребрен
Ал бандаж 40,64 cm (16") 5 Х двокрак, сребрен

2 237 410

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 43,18 cm (17") 5-крак Y-дизајн, сребрени
Ал бандаж 43,18 cm (17") 5-крак Y-дизајн, сребрени

Само во комбинација ограничена воланска летва

2 238 282

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.