31 Транспорт на кров Додатоци за TRANSIT CUSTOM 2012

G3* Кутија за на кров Elegance Europe 330, мат црна
G3* Кутија за на кров Elegance Europe 330, мат црна

2 191 625

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
G3* Кутија за на кров Elegance Europe 370, мат црна
G3* Кутија за на кров Elegance Europe 370, мат црна

2 191 628

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
G3* Кутија за на кров Elegance Europe 390, мат црна
G3* Кутија за на кров Elegance Europe 390, мат црна

2 191 632

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
MontBlanc®* Кровни носачи
MontBlanc®* Кровни носачи

1 819 090

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
MontBlanc®* Кровни носачи дополнителен пакет
MontBlanc®* Кровни носачи дополнителен пакет

1 819 091

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Q-Top® (Q-Tech)* Roof Gallery
Q-Top® (Q-Tech)* Roof Gallery

1 940 229

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Q-Top® (Q-Tech)* Roof Gallery
Q-Top® (Q-Tech)* Roof Gallery

1 874 689

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Q-Top® (Q-Tech)* Сет куки за врзување за кровни носачи,универзални
Q-Top® (Q-Tech)* Сет куки за врзување за кровни носачи,универзални

1 913 408

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Q-Top® (Q-Tech)* Транспорт на кров
Q-Top® (Q-Tech)* Транспорт на кров

1 913 404

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Q-Top® (Q-Tech)* Транспорт на кров за складирање на кров,универзален
Q-Top® (Q-Tech)* Транспорт на кров за складирање на кров,универзален

1 913 407

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Ladder Holder 311
Thule®* Ladder Holder 311

1 569 247

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Ladder Holder 330
Thule®* Ladder Holder 330

1 569 248

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Ladder Holder 548
Thule®* Ladder Holder 548

1 301 033

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Блокатори за товар 314
Thule®* Блокатори за товар 314

1 513 390

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Блокатори за товар 315
Thule®* Блокатори за товар 315

1 569 245

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Блокатори за товар 503
Thule®* Блокатори за товар 503

1 301 034

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Кровни носачи продолжеток до дополнителна трета напречна шина
Thule®* Кровни носачи продолжеток до дополнителна трета напречна шина

1 569 267

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Кровни носачи со сет од 2 кровни напречни шини
Thule®* Кровни носачи со сет од 2 кровни напречни шини

1 569 265

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Кутија за на кров Touring M
Thule®* Кутија за на кров Touring M

1 862 455

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Кутија за на кров Touring S
Thule®* Кутија за на кров Touring S

1 862 449

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Носач за велосипед на кров FreeRide 532
Thule®* Носач за велосипед на кров FreeRide 532

1 746 077

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Носач за велосипед на кров Експерт 298
Thule®* Носач за велосипед на кров Експерт 298

2 143 360

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Носач за скии Xtender 739
Thule®* Носач за скии Xtender 739

1 513 395

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Систем еден клуч 544,со 4 цилиндри
Thule®* Систем еден клуч 544,со 4 цилиндри

2 043 519

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Систем еден клуч 588,со 8 цилиндри
Thule®* Систем еден клуч 588,со 8 цилиндри

2 043 523

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Транспорт на кров 320
Thule®* Транспорт на кров 320

1 569 243

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Транспорт на кров 323
Thule®* Транспорт на кров 323

1 569 257

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Транспорт на кров 334
Thule®* Транспорт на кров 334

1 925 513

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Задна скала
Задна скала

1 819 938

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Задна скала
Задна скала

1 883 275

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Преклопувачки кровни носачи
Преклопувачки кровни носачи

2 160 820

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.