11 Куки Додатоци за FOCUS 2008

Fixed Tow Bar
Fixed Tow Bar

3/5 врати, освен за ST и Econetic

1 714 758

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Fixed Tow Bar
Fixed Tow Bar

4 врати, освен за Econetic

1 724 900

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Fixed Tow Bar
Fixed Tow Bar

Фургон без самонивелација, освен за Econetic

1 724 919

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Адаптер вклучување на кука 13 и 7 пински конектор со вграден приклучок
Адаптер вклучување на кука 13 и 7 пински конектор со вграден приклучок

1 513 402

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Адаптер за ужичување за кука 13 и 7 пински конектор
Адаптер за ужичување за кука 13 и 7 пински конектор

1 697 946

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Адаптер за ужичување за кука 13 и 7 пински конектор
Адаптер за ужичување за кука 13 и 7 пински конектор

1 697 945

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Жици сет за континуиран доток на струја
Жици сет за континуиран доток на струја

1 521 189

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Кука
Кука

1 340 873

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Кука
Кука

3/5 врати, освен за ST и Econetic

1 717 355

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Кука
Кука

4-врати, освен Econetic

1 519 812

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Кука
Кука

Фургон без самонивелација, освен за Econetic

1 730 076

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.