11 Додатна опрема за товарен простор Додатоци за S-MAX 2010

Заштита на товар со полна висина
Заштита на товар со полна висина

from 2006 Понатаму

1 455 333

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Мрежа за товар во гепек
Мрежа за товар во гепек

5 028 017

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Нелизгачки патосник за гепек
Нелизгачки патосник за гепек

Со 5-седишта, но не во комбинација со лизгачки под

1 439 576

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ограничувач за товар
Ограничувач за товар

1 748 614

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосник за багажен простор сина, двострана
Патосник за багажен простор сина, двострана

1 711 143

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосник за багажен простор црн
Патосник за багажен простор црн

7-седишта

1 449 326

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосник за багажен простор црна
Патосник за багажен простор црна

5-седишта

1 711 141

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Преграда за товар во гепек - проширена
Преграда за товар во гепек - проширена

from 2006 Понатаму

1 456 774

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Прекривка за товар
Прекривка за товар

from 03/2010 Понатаму

1 560 916

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Продолжен ограничувач на товар
Продолжен ограничувач на товар

1 748 615

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Шини за кров
Шини за кров

from 2006 Понатаму

1 384 451

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.