26 Додатна опрема за товарен простор Додатоци за RANGER 2012

Aeroklas* Додатна опрема за товарен простор крут тип
Aeroklas* Додатна опрема за товарен простор крут тип

За super single cab, освен Wildtrack

2 192 748

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Aeroklas* Додатна опрема за товарен простор крут тип
Aeroklas* Додатна опрема за товарен простор крут тип

За дупла кабина, освен "Wildtrack"

2 192 774

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Aeroklas* Додатна опрема за товарен простор крут тип
Aeroklas* Додатна опрема за товарен простор крут тип

За единечна кабина

2 202 940

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Aeroklas* Појачување на кров без странични прозори
Aeroklas* Појачување на кров без странични прозори

За super single cab, освен "Wildtrack"

2 216 673

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Aeroklas* Појачување на кров без странични прозори
Aeroklas* Појачување на кров без странични прозори

За дупла кабина, освен "Wildtrack"

2 216 677

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Aeroklas* Појачување на кров Со странични прозирци, сребрени металик
Aeroklas* Појачување на кров Со странични прозирци, сребрени металик

1 869 278

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Aeroklas* Појачување на кров со странични прозори
Aeroklas* Појачување на кров со странични прозори

За super single cab, освен "Wildtrack"

2 216 669

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Aeroklas* Појачување на кров Со странични прозори, бакарно црвена
Aeroklas* Појачување на кров Со странични прозори, бакарно црвена

1 827 710

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Aeroklas* Појачување на кров Со странични прозори, бела боја
Aeroklas* Појачување на кров Со странични прозори, бела боја

2 166 917

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Aeroklas* Појачување на кров Со странични прозори, црвена
Aeroklas* Појачување на кров Со странични прозори, црвена

1 827 706

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Aeroklas* Појачување на кров Со странични прозорци
Aeroklas* Појачување на кров Со странични прозорци

1 827 717

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Aeroklas* Појачување на кров Со странични прозорци, океан сина
Aeroklas* Појачување на кров Со странични прозорци, океан сина

2 166 913

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Aeroklas* Појачување на кров Со странични прозорци, сини
Aeroklas* Појачување на кров Со странични прозорци, сини

2 166 911

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Aeroklas* Појачување на кров Со странични прозорци, сребрени
Aeroklas* Појачување на кров Со странични прозорци, сребрени

2 166 925

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Aeroklas* Појачување на кров Со странични прозорци, темно сиви
Aeroklas* Појачување на кров Со странични прозорци, темно сиви

2 166 915

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Aeroklas* Појачување на кров Со странични прозорци, црни
Aeroklas* Појачување на кров Со странични прозорци, црни

2 166 919

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
EGR* Цврста прекривка за пикап со шини
EGR* Цврста прекривка за пикап со шини

1 882 091

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Mountain Top®* Мека прекривка за пикап
Mountain Top®* Мека прекривка за пикап

Double cab без спортска шипка, освен за Wildtrack

1 762 110

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Mountain Top®* Мека прекривка за пикап
Mountain Top®* Мека прекривка за пикап

За super single cab без спортска шипка, освен Wildtrack

1 762 108

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Mountain Top®* Мека прекривка за пикап
Mountain Top®* Мека прекривка за пикап

За super single cab со спортска шипка, освен Wildtrack

1 762 107

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Mountain Top®* Мека прекривка за пикап
Mountain Top®* Мека прекривка за пикап

За дупла кабина со спортски шипки освен Wildtrack

1 762 109

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Mountain Top®* Прекривка за пикап на навртување сребрена
Mountain Top®* Прекривка за пикап на навртување сребрена

2 267 188

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Mountain Top®* Прекривка за пикап на навртување сребрена
Mountain Top®* Прекривка за пикап на навртување сребрена

2 005 810

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Mountain Top®* Прекривка за пикап на навртување сребрена
Mountain Top®* Прекривка за пикап на навртување сребрена

За super single cab, само за Wildtrack

1 838 958

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Mountain Top®* Прекривка за пикап на навртување сребрена
Mountain Top®* Прекривка за пикап на навртување сребрена

За дупла кабина, освен "Wildtrack"

2 267 190

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
RIVAL* Амортизер за врата на пикап со функција за меко ослободување
RIVAL* Амортизер за врата на пикап со функција за меко ослободување

2 195 512

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.