16 Додатна опрема за товарен простор Додатоци за RANGER 2006

Style-X* Појачување на кров
Style-X* Појачување на кров

За дупла кабина без лизгачки странични прозори

1 473 307

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Style-X* Појачување на кров
Style-X* Појачување на кров

За дупла кабина со лизгачки странични прозори

1 473 304

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Style-X* Појачување на кров тврд покрив
Style-X* Појачување на кров тврд покрив

За дополнителна кабина без лизгачки прозори

1 504 896

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Style-X* Појачување на кров тврд покрив
Style-X* Појачување на кров тврд покрив

За дополнителна кабина со лизгачки прозори

1 504 895

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Style-X* Покривка за товарен дел со зклучување,сребрена металик
Style-X* Покривка за товарен дел со зклучување,сребрена металик

За дупла кабина

1 487 196

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Додатна опрема за товарен простор црн
Додатна опрема за товарен простор црн

За единечна кабина

1 671 929

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Додатна опрема за товарен простор црна, крут тип
Додатна опрема за товарен простор црна, крут тип

За double cab со спортски шипки

1 709 230

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Додатна опрема за товарен простор црна, крут тип
Додатна опрема за товарен простор црна, крут тип

За extra кабина без спортски шипки

1 711 344

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Додатна опрема за товарен простор црна, крут тип
Додатна опрема за товарен простор црна, крут тип

За extra кабина со спортски шипки

1 709 226

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Додатна опрема за товарен простор црна, крут тип
Додатна опрема за товарен простор црна, крут тип

За дупла кабина без спортски шипки

1 715 779

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Мека прекривка за пикап мека, црна
Мека прекривка за пикап мека, црна

За дупла кабина без спортски шипки

1 482 002

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Мека прекривка за пикап црна
Мека прекривка за пикап црна

За extra кабина со спортски шипки

1 482 003

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Мека прекривка за пикап црна
Мека прекривка за пикап црна

За Wildtrack

1 596 005

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Мека прекривка за пикап црна
Мека прекривка за пикап црна

За дупла кабина со спортска полуга

1 481 997

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Мека прекривка за пикап црна
Мека прекривка за пикап црна

За единечна кабина без спортска полуга

1 482 006

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Мека прекривка за пикап црна
Мека прекривка за пикап црна

За посебна кабина без спортска полуга

1 482 004

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.