10 Додатна опрема за товарен простор Додатоци за MONDEO 2010

Заштита на товар полувисина
Заштита на товар полувисина

Фургон

1 552 463

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Мрежа за товар во гепек
Мрежа за товар во гепек

Фургон

5 028 017

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Нелизгачки патосник за гепек
Нелизгачки патосник за гепек

4-врати со мини резервно тркало

1 493 067

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Нелизгачки патосник за гепек
Нелизгачки патосник за гепек

5-врати со мини резервно тркало

1 493 066

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Нелизгачки патосник за гепек црни
Нелизгачки патосник за гепек црни

Не е за возила со нормално резервно тркало или лизгачки под

1 493 065

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосник за багажен простор сиви, со Mondeo лого
Патосник за багажен простор сиви, со Mondeo лого

Фургон

1 704 256

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосник за багажен простор црн, со Mondeo лого
Патосник за багажен простор црн, со Mondeo лого

5-врати со мини резервно тркало или сет за репарација на гуми

1 619 981

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосник за багажен простор црни со Mondeo лого
Патосник за багажен простор црни со Mondeo лого

5-врати со резервно тркало со стандардни димензии

1 749 792

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосник за багажен простор Црни, премиум велор
Патосник за багажен простор Црни, премиум велор

Фургон

1 619 984

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Шини за кров
Шини за кров

Фургон

1 464 068

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.