17 Додатна опрема за товарен простор Додатоци за FOCUS 2014

Заштита на товар полувисина
Заштита на товар полувисина

Фургон

1 723 909

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Заштита на товар Целосна висина
Заштита на товар Целосна висина

1 882 811

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Мрежа за товар во гепек
Мрежа за товар во гепек

5 028 017

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Мрежа за товар во гепек
Мрежа за товар во гепек

1 300 412

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Нелизгачки патосник за гепек
Нелизгачки патосник за гепек

2 047 189

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Нелизгачки патосник за гепек
Нелизгачки патосник за гепек

4-врати со мини резервно тркало

2 048 999

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Нелизгачки патосник за гепек
Нелизгачки патосник за гепек

4-врати со резервно тркало со стандардни димензии

2 049 001

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Нелизгачки патосник за гепек
Нелизгачки патосник за гепек

5-врати со мини резервно тркало или сет за репарација на гуми

2 039 791

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Нелизгачки патосник за гепек
Нелизгачки патосник за гепек

5-врати со резервно тркало со стандардни димензии

2 048 997

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Нелизгачки патосник за гепек
Нелизгачки патосник за гепек

Фургон

2 039 792

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосник за багажен простор црни, со Focus лого
Патосник за багажен простор црни, со Focus лого

5-врати со мини резервно тркало

1 738 194

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосник за багажен простор црни, со Focus лого
Патосник за багажен простор црни, со Focus лого

5-врати со резервно тркало со стандардни димензии

1 738 193

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосник за багажен простор црни, со Focus лого
Патосник за багажен простор црни, со Focus лого

5-врати со сет за репарација на гуми

1 738 195

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосник за багажен простор црни, со Focus лого
Патосник за багажен простор црни, со Focus лого

Фургон

1 738 196

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Преграда за товар во гепек
Преграда за товар во гепек

Фургон

1 723 910

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ремен за обезбедување товар
Ремен за обезбедување товар

1 233 973

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Шини за кров
Шини за кров

Фургон

1 736 804

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.