11 Додатна опрема за товарен простор Додатоци за FOCUS 2008

Заштита на товар пола висина
Заштита на товар пола висина

Фургон

1 370 360

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Мрежа за товар во гепек
Мрежа за товар во гепек

1 300 412

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Нелизгачки патосник за гепек
Нелизгачки патосник за гепек

3/5 врати со мини резервно тркало

1 332 702

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Нелизгачки патосник за гепек
Нелизгачки патосник за гепек

4-врати со мини резервно тркало

1 358 582

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Нелизгачки патосник за гепек
Нелизгачки патосник за гепек

Фургон со мини резервно тркало

1 342 632

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Нелизгачки патосник за гепек црни
Нелизгачки патосник за гепек црни

Фургон

1 342 596

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосник за багажен простор беж,со Focus лого
Патосник за багажен простор беж,со Focus лого

Фургон

1 341 462

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосник за багажен простор црни, со Focus лого
Патосник за багажен простор црни, со Focus лого

Фургон

1 341 461

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Преграда за товар во гепек
Преграда за товар во гепек

Фургон

1 673 502

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Преграда за товар во гепек - проширена
Преграда за товар во гепек - проширена

Фургон

1 370 359

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Шини за кров
Шини за кров

Фургон

1 341 464

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.