7 Систем за осветлување Додатоци за KUGA 2008

Дневни светла
Дневни светла

1 799 255

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Дневни светла
Дневни светла

1 799 257

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Дневни светла
Дневни светла

1 799 250

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Дневни светла
Дневни светла

1 799 253

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Дневни светла Со рамки спреми за фарбање
Дневни светла Со рамки спреми за фарбање

1 799 245

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Дневни светла Со сребрени рамки
Дневни светла Со сребрени рамки

1 799 248

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Дневни светла Со црни рамки
Дневни светла Со црни рамки

1 799 242

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.