5 Дизајн на каросерија Додатоци за RANGER 2006

Задна шипка хромирана
Задна шипка хромирана

4WD со сензоти за паркирање

1 684 301

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Задна шипка хромирана
Задна шипка хромирана

4WD со сензоти за паркирање

1 679 529

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Задна шипка црни
Задна шипка црни

4WD

1 549 366

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Спортски шипки хромирани
Спортски шипки хромирани

1 549 262

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Странична заштитна шипка хромиран
Странична заштитна шипка хромиран

За extra и дупла кабина

1 674 621

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.