4 Дизајн на каросерија Додатоци за MUSTANG 2015

herpa print* Траки за каросерија преку цела должина,црна мат
herpa print* Траки за каросерија преку цела должина,црна мат

from 06/2016 to 10/2017

2 127 562

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
herpa print* Траки за каросерија преку цела должина,црна сјајна
herpa print* Траки за каросерија преку цела должина,црна сјајна

from 06/2016 to 10/2017

2 127 566

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
herpa print* Траки за каросерија Црна мат
herpa print* Траки за каросерија Црна мат

up to 05/2016

2 031 139

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
herpa print* Траки за каросерија црна сјајна
herpa print* Траки за каросерија црна сјајна

up to 05/2016

2 031 140

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.