13 Дизајн на каросерија Додатоци за KA 2008

Издув за ауспух хромиран
Издув за ауспух хромиран

Бензински мотори

1 633 883

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Издув за ауспух хромиран
Издув за ауспух хромиран

Дизел мотори

1 633 884

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Налепници со стартен број за трка
Налепници со стартен број за трка

1 570 696

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
предна решетка со црни преклопувања
предна решетка со црни преклопувања

1 554 162

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Прекривка за рачна на гепек хромирана
Прекривка за рачна на гепек хромирана

1 599 362

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Сет налепници за Б-столб за лева и десна страна
Сет налепници за Б-столб за лева и десна страна

1 746 106

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Спојлер за кров
Спојлер за кров

1 544 148

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Украсни траки за предна хауба,покрив и гепек, зелени
Украсни траки за предна хауба,покрив и гепек, зелени

За возила без спојлер

1 570 428

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Украсни траки за страници,карбон дизајн
Украсни траки за страници,карбон дизајн

1 761 320

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Украсни траки За хауба, покрив и багажник, (црвена)
Украсни траки За хауба, покрив и багажник, (црвена)

For vehicles with spoiler and without panoramic roof

1 570 444

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Украсни траки За хауба, покрив и багажник, бела
Украсни траки За хауба, покрив и багажник, бела

For vehicles with spoiler and without panoramic roof

1 570 431

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Украсни траки За хауба, покрив и багажник, карбон
Украсни траки За хауба, покрив и багажник, карбон

1 761 323

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Украсни траки странични, зелени
Украсни траки странични, зелени

1 570 424

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.