17 Дизајн на каросерија Додатоци за FOCUS 2014

Дизајн на каросерија Десна страна
Дизајн на каросерија Десна страна

1 883 658

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Дизајн на каросерија Лева страна
Дизајн на каросерија Лева страна

1 883 659

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Капачиња за ретровизори ретровизор лева страна
Капачиња за ретровизори ретровизор лева страна

1 529 485

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Капачиња за ретровизори ретровизор, десна страна
Капачиња за ретровизори ретровизор, десна страна

1 529 572

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Превлака за заден браник Со висок сјај
Превлака за заден браник Со висок сјај

1 876 634

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Превлака за заден браник Со висок сјај
Превлака за заден браник Со висок сјај

1 876 633

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Превлака за заден браник Со висок сјај
Превлака за заден браник Со висок сјај

1 933 306

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Превлака за заден браник Со висок сјај
Превлака за заден браник Со висок сјај

1 933 310

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Превлака за заден браник Црна со висок сјај
Превлака за заден браник Црна со висок сјај

1 933 307

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Превлака за заден браник Црна со висок сјај
Превлака за заден браник Црна со висок сјај

1 933 309

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
превлака за преден браник Со висок сјај
превлака за преден браник Со висок сјај

1 883 546

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
превлака за преден браник Со висок сјај
превлака за преден браник Со висок сјај

1 883 547

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
предна решетка Горен дел
предна решетка Горен дел

1 883 657

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Спојлер за кров
Спојлер за кров

5-врати

1 869 306

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Спојлер за кров
Спојлер за кров

Фургон

1 869 305

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Странични прагови за десна страна на возилото
Странични прагови за десна страна на возилото

5-врати и фургон

1 759 881

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Странични прагови за лева страна од возилото
Странични прагови за лева страна од возилото

5-врати и фургон

1 759 887

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.