8 Дизајн на каросерија Додатоци за FIESTA 2012

Дифузер за преден браник црни
Дифузер за преден браник црни

1 801 362

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
превлака за преден браник
превлака за преден браник

1 921 075

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Спојлер за кров
Спојлер за кров

1 802 185

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Странични прагови за десна страна на возилото
Странични прагови за десна страна на возилото

3-врати

2 009 167

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Странични прагови за десна страна на возилото
Странични прагови за десна страна на возилото

5-врати

2 009 169

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Странични прагови за лева страна на возилото
Странични прагови за лева страна на возилото

3-врати

2 009 166

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Странични прагови за лева страна на возилото
Странични прагови за лева страна на возилото

5-врати

2 009 168

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ќошиња за заден браник
Ќошиња за заден браник

1 860 472

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.