23 Внатрешен дизајн Додатоци за KA 2008

Мрежа за  централна конзола Piano (црна)
Мрежа за централна конзола Piano (црна)

1 843 672

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Мрежа за  централна конзола Sunrise (црвена)
Мрежа за централна конзола Sunrise (црвена)

1 846 017

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Мрежа за  централна конзола бисерно бела
Мрежа за централна конзола бисерно бела

1 843 670

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Мрежа за  централна конзола зелена
Мрежа за централна конзола зелена

1 853 820

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Мрежа за  централна конзола црна
Мрежа за централна конзола црна

1 846 016

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Навлака за рачна сопирачка Sunrise (црвена) со сјајни хромирани прстени
Навлака за рачна сопирачка Sunrise (црвена) со сјајни хромирани прстени

1 735 788

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Навлака за рачна сопирачка Sunrise (црвена) со сјајни хромирани прстени
Навлака за рачна сопирачка Sunrise (црвена) со сјајни хромирани прстени

1 735 790

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Навлака за рачна сопирачка зелена со мат хромирани прстени
Навлака за рачна сопирачка зелена со мат хромирани прстени

1 552 556

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Навлака за рачна сопирачка црвена со мат хромирани прстени
Навлака за рачна сопирачка црвена со мат хромирани прстени

1 552 557

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Навлака за рачна сопирачка црн винил
Навлака за рачна сопирачка црн винил

1 552 555

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Навлака за рачна сопирачка црна со мат хромирани прстени
Навлака за рачна сопирачка црна со мат хромирани прстени

1 552 558

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Навлака за рачна сопирачка црни со црвени шевови
Навлака за рачна сопирачка црни со црвени шевови

from 09/2013 Понатаму

1 841 861

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
навлака за шалтер црн винил
навлака за шалтер црн винил

1 561 090

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
навлака за шалтер црн винил со зелен штеп
навлака за шалтер црн винил со зелен штеп

1 561 091

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
навлака за шалтер црн винил со црвен штеп
навлака за шалтер црн винил со црвен штеп

1 561 092

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Плочка  на праг со Ка лого
Плочка на праг со Ка лого

1 557 359

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Рачка за шалтер менувач Piano (црна) со црни кожни вметоци
Рачка за шалтер менувач Piano (црна) со црни кожни вметоци

1 714 262

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Рачка за шалтер менувач Sunrise (црвена) со црни кожни вметоци
Рачка за шалтер менувач Sunrise (црвена) со црни кожни вметоци

1 714 261

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Рачка за шалтер менувач аломиниумски дизајн со зелен кожен вметок
Рачка за шалтер менувач аломиниумски дизајн со зелен кожен вметок

1 561 094

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Рачка за шалтер менувач бисерно бела со вметоци од црвена кожа
Рачка за шалтер менувач бисерно бела со вметоци од црвена кожа

1 679 596

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Рачка за шалтер менувач бисерно бела со вметоци од црна кожа
Рачка за шалтер менувач бисерно бела со вметоци од црна кожа

1 679 591

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Рачка за шалтер менувач со вметоци од црна кожа
Рачка за шалтер менувач со вметоци од црна кожа

1 561 093

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Спортски навлаки за педали Алуминиумски
Спортски навлаки за педали Алуминиумски

За мануелен менувач

1 576 661

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.