6 Внатрешен дизајн Додатоци за FOCUS 2014

Плочка  на праг предни со Focus лого
Плочка на праг предни со Focus лого

1 726 425

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Плочка  на праг предни, со плаво светлечко Focus лого
Плочка на праг предни, со плаво светлечко Focus лого

Само за Титаниум серии

1 862 646

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Рачка за шалтер менувач Со сино осветлувње на менувачот
Рачка за шалтер менувач Со сино осветлувње на менувачот

2 114 789

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Рачка за шалтер менувач Со сино осветлувње на менувачот
Рачка за шалтер менувач Со сино осветлувње на менувачот

2 114 947

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Рачка за шалтер менувач Црна кожа и алуминиумски дизајн
Рачка за шалтер менувач Црна кожа и алуминиумски дизајн

2 040 569

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Рачка за шалтер менувач Црна кожа и алуминиумски дизајн
Рачка за шалтер менувач Црна кожа и алуминиумски дизајн

2 114 942

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.