12 Внатрешен дизајн Додатоци за FOCUS 2008

Навлака за рачна сопирачка со вметнат аломиниумски дел
Навлака за рачна сопирачка со вметнат аломиниумски дел

1 334 522

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Плочка  на праг предни, со релефни Focus лого
Плочка на праг предни, со релефни Focus лого

3-врати

1 696 415

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Плочка  на праг предни, со релефни Focus лого
Плочка на праг предни, со релефни Focus лого

4/5-врати и фургон

1 696 412

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Плочка  на праг предни, со црвено светлечко Ford лого
Плочка на праг предни, со црвено светлечко Ford лого

3-врати

1 676 401

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Плочка  на праг предни, со црвено светлечко Ford лого
Плочка на праг предни, со црвено светлечко Ford лого

4/5-врати и фургон

1 676 402

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Рачка за шалтер менувач   црна кожа и аломиниум
Рачка за шалтер менувач црна кожа и аломиниум

Само за високите серии (Ghia/Titanium), за 6 степен менувач (освен ST), from 03/2008 Понатаму

1 572 435

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Рачка за шалтер менувач  црна кожа и аломиниум
Рачка за шалтер менувач црна кожа и аломиниум

За 5 брзински менувач

1 571 917

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Рачка за шалтер менувач со светлечка црвена шара
Рачка за шалтер менувач со светлечка црвена шара

За 5 брзински менувач

1 580 939

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Рачка за шалтер менувач со светлечка црвена шара
Рачка за шалтер менувач со светлечка црвена шара

Само за високите серии (Ghia/Titanium), за 6 степен менувач (освен ST), from 03/2008 Понатаму

1 581 268

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Рачка за шалтер менувач со светлечка црвена шара
Рачка за шалтер менувач со светлечка црвена шара

Само за ниските серии (Ambiente/Trend), за 6 степен менувач (освен ST), from 03/2008 Понатаму

1 581 265

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Спортски навлаки за педали Алуминиумски
Спортски навлаки за педали Алуминиумски

За мануелен менувач

1 534 425

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Спортски навлаки за педали Алуминиумски
Спортски навлаки за педали Алуминиумски

За мануелен менувач

1 534 424

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.