5 Внатрешен дизајн Додатоци за FIESTA 2012

Плочка  на праг предни, со црвено Fiesta лого
Плочка на праг предни, со црвено Fiesta лого

3-врати

1 531 356

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Плочка  на праг предни, со црвено Fiesta лого
Плочка на праг предни, со црвено Fiesta лого

5-врати

1 531 353

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Рачка за шалтер менувач црна кожа со сатенски хром дизајн
Рачка за шалтер менувач црна кожа со сатенски хром дизајн

За мануелен менувач

1 799 524

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Спортски навлаки за педали Алуминиумски
Спортски навлаки за педали Алуминиумски

За мануелен менувач

1 534 068

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Спортски навлаки за педали Од челик
Спортски навлаки за педали Од челик

1 835 213

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.