22 Друга додатна опрема Додатоци за Сите возила

ACV* Qi Безжичен пакет за полнење интегрирано решение за конкретни возила
ACV* Qi Безжичен пакет за полнење интегрирано решение за конкретни возила

2 102 311

Погледни компатибилни возила.
Погледни ги деталите
ACV* Qi Безжичен пакет за полнење интегрирано решение за конкретни возила
ACV* Qi Безжичен пакет за полнење интегрирано решение за конкретни возила

2 102 309

Погледни компатибилни возила.
Погледни ги деталите
ACV* Qi Безжичен пакет за полнење интегрирано решение за конкретни возила
ACV* Qi Безжичен пакет за полнење интегрирано решение за конкретни возила

2 265 065

Погледни компатибилни возила.
Погледни ги деталите
ACV* Qi Безжичен пакет за полнење универзално решение
ACV* Qi Безжичен пакет за полнење универзално решение

2 102 307

Погледни компатибилни возила.
Погледни ги деталите
ACV* Qi Кутија за полнење За IPhone® 5/5S,сребрена
ACV* Qi Кутија за полнење За IPhone® 5/5S,сребрена

2 102 319

Погледни компатибилни возила.
Погледни ги деталите
ACV* Qi Кутија за полнење За IPhone® 5/5S,црна
ACV* Qi Кутија за полнење За IPhone® 5/5S,црна

2 102 321

Погледни компатибилни возила.
Погледни ги деталите
ACV* Qi Кутија за полнење За IPhone® 6/6S,сребрена
ACV* Qi Кутија за полнење За IPhone® 6/6S,сребрена

2 102 317

Погледни компатибилни возила.
Погледни ги деталите
ACV* Qi Кутија за полнење За IPhone® 6/6S/7,златна
ACV* Qi Кутија за полнење За IPhone® 6/6S/7,златна

2 146 840

Погледни компатибилни возила.
Погледни ги деталите
ACV* Qi Кутија за полнење За IPhone® 6/6S/7,розезлатна
ACV* Qi Кутија за полнење За IPhone® 6/6S/7,розезлатна

2 146 838

Погледни компатибилни возила.
Погледни ги деталите
ACV* Qi Кутија за полнење За IPhone® 6/6S/7,сребрена
ACV* Qi Кутија за полнење За IPhone® 6/6S/7,сребрена

2 146 836

Погледни компатибилни возила.
Погледни ги деталите
ACV* Qi Кутија за полнење За IPhone® 6/6S/7,црна
ACV* Qi Кутија за полнење За IPhone® 6/6S/7,црна

2 146 842

Погледни компатибилни возила.
Погледни ги деталите
ACV* Qi Кутија за полнење За IPhone® 6+/7+,сребрена
ACV* Qi Кутија за полнење За IPhone® 6+/7+,сребрена

2 146 844

Погледни компатибилни возила.
Погледни ги деталите
ACV* Qi Приемник за полнење ЗаIPhones®
ACV* Qi Приемник за полнење ЗаIPhones®

2 102 323

Погледни компатибилни возила.
Погледни ги деталите
ACV* Qi Станица за полнење бела
ACV* Qi Станица за полнење бела

2 102 313

Погледни компатибилни возила.
Погледни ги деталите
ACV* Qi Станица за полнење црна
ACV* Qi Станица за полнење црна

2 102 315

Погледни компатибилни возила.
Погледни ги деталите
ACV* Спортска антена
ACV* Спортска антена

2 049 615

Погледни компатибилни возила.
Погледни ги деталите
Pioneer* iPod® кабел
Pioneer* iPod® кабел

1 794 187

Погледни компатибилни возила.
Погледни ги деталите
Кабел за  iPhone®/iPod® од AUX  или USB
Кабел за iPhone®/iPod® од AUX или USB

1 529 487

Погледни компатибилни возила.
Погледни ги деталите
Надворешен аудио конектор  приклучок за слишалки со AUX влез
Надворешен аудио конектор приклучок за слишалки со AUX влез

1 358 534

Погледни компатибилни возила.
Погледни ги деталите
Рамка за DIN аудио
Рамка за DIN аудио

1 465 054

Погледни компатибилни возила.
Погледни ги деталите
Рамка за DIN аудио Асфалт сива
Рамка за DIN аудио Асфалт сива

1 387 728

Погледни компатибилни возила.
Погледни ги деталите
Рамка за DIN аудио сребрен
Рамка за DIN аудио сребрен

1 567 628

Погледни компатибилни возила.
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.