8 Аудио Додатоци за Сите возила

Axion* Digital radio upgrade за RDS-FM радио станици
Axion* Digital radio upgrade за RDS-FM радио станици

2 146 136

Погледни компатибилни возила.
Погледни ги деталите
Pioneer* Аудио систем DEH-X7800DAB
Pioneer* Аудио систем DEH-X7800DAB

2 110 664

Погледни компатибилни возила.
Погледни ги деталите
Pioneer* Аудио систем FH-X840DAB
Pioneer* Аудио систем FH-X840DAB

2 110 687

Погледни компатибилни возила.
Погледни ги деталите
Pioneer* Аудио систем X2900UI
Pioneer* Аудио систем X2900UI

2 302 664

Погледни компатибилни возила.
Погледни ги деталите
Pioneer* Звучник TS-1002i
Pioneer* Звучник TS-1002i

1 595 409

Погледни компатибилни возила.
Погледни ги деталите
Pioneer* Звучник TS-170 Ci
Pioneer* Звучник TS-170 Ci

1 595 410

Погледни компатибилни возила.
Погледни ги деталите
Pioneer* Звучник TS-A 6813
Pioneer* Звучник TS-A 6813

2 110 700

Погледни компатибилни возила.
Погледни ги деталите
Pioneer* Звучник TS-H 1703
Pioneer* Звучник TS-H 1703

1 479 486

Погледни компатибилни возила.
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.