16 Продукти за комфорт Додатоци за RANGER 2012

ClimAir®* Воздушен дефлектор за страничен прозор за задни прозори, темно сиво
ClimAir®* Воздушен дефлектор за страничен прозор за задни прозори, темно сиво

За дупла кабина

1 772 109

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
ClimAir®* Воздушен дефлектор за страничен прозор за задни прозори,прозирни
ClimAir®* Воздушен дефлектор за страничен прозор за задни прозори,прозирни

За дупла кабина

2 104 574

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
ClimAir®* Воздушен дефлектор за страничен прозор за прозори од предни врати, темно сива
ClimAir®* Воздушен дефлектор за страничен прозор за прозори од предни врати, темно сива

За дупла кабина

1 772 107

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
ClimAir®* Воздушен дефлектор за страничен прозор за прозори од предни врати,прозирни
ClimAir®* Воздушен дефлектор за страничен прозор за прозори од предни врати,прозирни

За дупла кабина

2 104 569

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Eberspächer* Предзагревање на возило
Eberspächer* Предзагревање на возило

from 09/2015 Понатаму

2 043 249

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Eberspächer* Предзагревање на возило главен алат за исталација
Eberspächer* Предзагревање на возило главен алат за исталација

up to 08/2015

1 870 695

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Eberspächer* Предзагревање на возило додатен пакет за автоматска климатизација
Eberspächer* Предзагревање на возило додатен пакет за автоматска климатизација

from 09/2015 Понатаму

2 006 675

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Eberspächer* Предзагревање на возило додатен пакет за автоматска климатизација
Eberspächer* Предзагревање на возило додатен пакет за автоматска климатизација

up to 08/2015

1 801 360

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Eberspächer* Предзагревање на возило дополнителен алат за инсталација
Eberspächer* Предзагревање на возило дополнителен алат за инсталација

up to 08/2015

1 828 191

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Vodafone* Контрола на паркинг растојание заден, со 4 сензори во црна мат боја
Vodafone* Контрола на паркинг растојание заден, со 4 сензори во црна мат боја

2 225 440

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Vodafone* Контрола на паркинг растојание преден, со 4 сензори во црна мат боја
Vodafone* Контрола на паркинг растојание преден, со 4 сензори во црна мат боја

2 225 436

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Xvision (SCC)* Контрола на паркинг растојание заден,со 4 сензори во црна мат боја
Xvision (SCC)* Контрола на паркинг растојание заден,со 4 сензори во црна мат боја

1 932 379

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Xvision (SCC)* Контрола на паркинг растојание преден,со 4 сензори во црна мат боја
Xvision (SCC)* Контрола на паркинг растојание преден,со 4 сензори во црна мат боја

up to 08/2015

1 935 219

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Xvision (SCC)* Контрола на паркинг растојание преден,со 4 сензори во црна мат боја
Xvision (SCC)* Контрола на паркинг растојание преден,со 4 сензори во црна мат боја

from 09/2015 Понатаму

2 028 062

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Xvision (SCC)* Пакет за греач на седиште за две седишта
Xvision (SCC)* Пакет за греач на седиште за две седишта

2 021 595

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Xvision (SCC)* Пакет за греач на седиште за едно седиште
Xvision (SCC)* Пакет за греач на седиште за едно седиште

2 021 594

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.