14 Продукти за комфорт Додатоци за FIESTA 2017

ClimAir®* Воздушен дефлектор за страничен прозор за прозори за задни врати, транспарентен
ClimAir®* Воздушен дефлектор за страничен прозор за прозори за задни врати, транспарентен

2 110 140

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
ClimAir®* Воздушен дефлектор за страничен прозор за прозори на задни врати, црн
ClimAir®* Воздушен дефлектор за страничен прозор за прозори на задни врати, црн

2 110 136

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
ClimAir®* Воздушен дефлектор за страничен прозор за прозори на предни врати, транспарентен
ClimAir®* Воздушен дефлектор за страничен прозор за прозори на предни врати, транспарентен

2 110 138

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
ClimAir®* Воздушен дефлектор за страничен прозор за прозори на предни врати, транспарентен
ClimAir®* Воздушен дефлектор за страничен прозор за прозори на предни врати, транспарентен

2 110 132

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
ClimAir®* Воздушен дефлектор за страничен прозор за прозори на предни врати, црн
ClimAir®* Воздушен дефлектор за страничен прозор за прозори на предни врати, црн

2 110 130

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
ClimAir®* Воздушен дефлектор за страничен прозор за прозори на предни врати, црн
ClimAir®* Воздушен дефлектор за страничен прозор за прозори на предни врати, црн

2 110 134

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Rati* Одмарач за рака дизајн Armster OE1
Rati* Одмарач за рака дизајн Armster OE1

2 227 703

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Vodafone* Контрола на паркинг растојание заден, со 4 сензори во црна мат боја
Vodafone* Контрола на паркинг растојание заден, со 4 сензори во црна мат боја

2 225 438

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Vodafone* Контрола на паркинг растојание преден, со 4 сензори во црна мат боја
Vodafone* Контрола на паркинг растојание преден, со 4 сензори во црна мат боја

2 225 436

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Xvision (SCC)* Контрола на паркинг растојание заден,со 4 сензори во црна мат боја
Xvision (SCC)* Контрола на паркинг растојание заден,со 4 сензори во црна мат боја

1 935 215

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Xvision (SCC)* Контрола на паркинг растојание заден,со 4 сензори во црна мат боја
Xvision (SCC)* Контрола на паркинг растојание заден,со 4 сензори во црна мат боја

1 935 216

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Xvision (SCC)* Контрола на паркинг растојание преден, со 4 сензори во црна мат боја
Xvision (SCC)* Контрола на паркинг растојание преден, со 4 сензори во црна мат боја

2 273 505

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Xvision (SCC)* Пакет за греач на седиште за две седишта
Xvision (SCC)* Пакет за греач на седиште за две седишта

2 021 595

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Xvision (SCC)* Пакет за греач на седиште за едно седиште
Xvision (SCC)* Пакет за греач на седиште за едно седиште

2 021 594

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.