11 Надворешна заштита Додатоци за FOCUS 2011

ClimAir®* Заштита за одбојник при товарање појачани, црни
ClimAir®* Заштита за одбојник при товарање појачани, црни

5-врати

1 754 070

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Заштита за одбојник при товарање во 3D нефлекувачки челик
Заштита за одбојник при товарање во 3D нефлекувачки челик

4-врати

1 709 549

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Заштита за одбојник при товарање во 3D нефлекувачки челик
Заштита за одбојник при товарање во 3D нефлекувачки челик

5-врати

1 709 548

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Заштита за одбојник при товарање во 3D нефлекувачки челик
Заштита за одбојник при товарање во 3D нефлекувачки челик

Фургон

1 709 550

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Заштита за одбојник при товарање транспарентни
Заштита за одбојник при товарање транспарентни

4-врати

1 723 590

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Заштита за одбојник при товарање транспарентни
Заштита за одбојник при товарање транспарентни

5-врати

1 723 591

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Заштита од вода за мотор За мотор и менувач
Заштита од вода за мотор За мотор и менувач

1 870 831

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Калник задни, обликувани
Калник задни, обликувани

4-врати

1 722 186

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Калник задни, обликувани
Калник задни, обликувани

5-врати

1 798 977

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Калник задни, обликувани
Калник задни, обликувани

Фургон

1 722 187

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Калник предни, обликувани
Калник предни, обликувани

1 722 673

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.