13 Внатрешна заштита Додатоци за FIESTA 2012

Гумени патосници задни, црни
Гумени патосници задни, црни

1 526 902

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Гумени патосници предни, црни
Гумени патосници предни, црни

За возила со новиот систем за фиксирање

1 945 495

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур задни, црни
Патосници,премиум велур задни, црни

1 840 604

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур задни, црни со коњак дупли шавови
Патосници,премиум велур задни, црни со коњак дупли шавови

1 806 051

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур задни, црни со метално сиви шавови
Патосници,премиум велур задни, црни со метално сиви шавови

1 805 918

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур предни, рни
Патосници,премиум велур предни, рни

За возила со новиот систем за фиксирање

1 947 607

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур предни, црни
Патосници,премиум велур предни, црни

За возила со новиот систем за фиксирање

1 947 606

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур предни, црни со коњак дупли шавови
Патосници,премиум велур предни, црни со коњак дупли шавови

1 848 820

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур предни, црни со коњак дупли шавови
Патосници,премиум велур предни, црни со коњак дупли шавови

1 848 821

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур предни, црни со метално сиви шавови
Патосници,премиум велур предни, црни со метално сиви шавови

1 848 817

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур предни, црни со метално сиви шавови
Патосници,премиум велур предни, црни со метално сиви шавови

1 848 813

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,стандард - теписон предни и задни, црни
Патосници,стандард - теписон предни и задни, црни

За возила со новиот систем за фиксирање

1 947 554

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,стандард - теписон предни и задни, црни
Патосници,стандард - теписон предни и задни, црни

За возила со новиот систем за фиксирање

1 947 555

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.