15 Внатрешна заштита Додатоци за C-MAX 2015

Гумени патосници задна, црна
Гумени патосници задна, црна

За C-MAX

1 686 206

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Гумени патосници задна, црна
Гумени патосници задна, црна

За Grand C-MAX

1 681 367

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Гумени патосници задни, црни
Гумени патосници задни, црни

За Grand C-MAX

1 690 324

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Гумени патосници предни, црни
Гумени патосници предни, црни

1 871 020

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур задни, сиви со сива превртена кожа
Патосници,премиум велур задни, сиви со сива превртена кожа

За Grand C-MAX

1 753 474

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур задни, црни
Патосници,премиум велур задни, црни

1 935 463

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур задни, црни
Патосници,премиум велур задни, црни

1 934 059

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур задни,сиви
Патосници,премиум велур задни,сиви

За C-MAX

1 693 732

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур задни,сиви со сива превртена кожа
Патосници,премиум велур задни,сиви со сива превртена кожа

За Grand C-MAX

1 694 887

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур Предни, сиви,
Патосници,премиум велур Предни, сиви,

1 871 015

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,премиум велур предни,црни
Патосници,премиум велур предни,црни

1 930 053

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,стандард - теписон задна, црна
Патосници,стандард - теписон задна, црна

За Grand C-MAX

1 738 763

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,стандард - теписон задни, црни
Патосници,стандард - теписон задни, црни

За C-MAX

1 693 734

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,стандард - теписон задни, црни
Патосници,стандард - теписон задни, црни

За Grand C-MAX

1 694 509

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Патосници,стандард - теписон предни, црни
Патосници,стандард - теписон предни, црни

1 871 018

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.