8 Помош на пат Додатоци за Сите возила

Kalff* Предупредувачки елек портокалова
Kalff* Предупредувачки елек портокалова

1 882 039

Погледни компатибилни возила.
Погледни ги деталите
Kalff* Сет за прва помош црна кутија
Kalff* Сет за прва помош црна кутија

1 877 829

Погледни компатибилни возила.
Погледни ги деталите
Kalff* Триаголник за опасност во црвена кутија
Kalff* Триаголник за опасност во црвена кутија

1 460 220

Погледни компатибилни возила.
Погледни ги деталите
Јаже за влечење за товар до 2.500 кг
Јаже за влечење за товар до 2.500 кг

5 011 184

Погледни компатибилни возила.
Погледни ги деталите
Кабли за палење 3 m
Кабли за палење 3 m

5 023 562

Погледни компатибилни возила.
Погледни ги деталите
Кабли за палење 3.5 m
Кабли за палење 3.5 m

5 023 563

Погледни компатибилни возила.
Погледни ги деталите
Сет за прва помош Мека торба, сина
Сет за прва помош Мека торба, сина

1 882 990

Погледни компатибилни возила.
Погледни ги деталите
Чеканче за итни ситуации
Чеканче за итни ситуации

1 761 591

Погледни компатибилни возила.
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.