4 Безбедност за деца Додатоци за TRANSIT CONNECT 2014

Britax Römer® Детско седиште BABY-SAFE ISOFIX base
Britax Römer® Детско седиште BABY-SAFE ISOFIX base

1 670 734

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Britax Römer® Детско седиште BABY-SAFE plus
Britax Römer® Детско седиште BABY-SAFE plus

1 670 717

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Britax Römer® Детско седиште DUO plus ISOFIX
Britax Römer® Детско седиште DUO plus ISOFIX

1 448 154

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
RECARO* Детско седиште Young Profi plus
RECARO* Детско седиште Young Profi plus

1 805 260

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.