9 Тркала Додатоци за RANGER 2012

Ал бандаж 16" 6 x 2-крак дизајн,Сребрена
Ал бандаж 16" 6 x 2-крак дизајн,Сребрена

from 09/2015 Понатаму

1 883 709

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 16" 6-крак дизајн, сребрена
Ал бандаж 16" 6-крак дизајн, сребрена

up to 08/2015

1 737 241

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 17" 6 x 2-крак дизајн, црн
Ал бандаж 17" 6 x 2-крак дизајн, црн

up to 08/2015

1 868 060

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 17" 6-крак дизајн,Сребрена
Ал бандаж 17" 6-крак дизајн,Сребрена

from 09/2015 Понатаму

1 883 705

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 17" 6-крак,сребрен
Ал бандаж 17" 6-крак,сребрен

up to 08/2015

1 737 242

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 18" 6 x 2-крак дизајн,Сива
Ал бандаж 18" 6 x 2-крак дизајн,Сива

from 09/2015 Понатаму

1 921 398

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 18" 6-крак  Y  дизајн, сребрена
Ал бандаж 18" 6-крак Y дизајн, сребрена

up to 08/2015

1 737 243

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Механизам за заклучување на резервно тркало
Механизам за заклучување на резервно тркало

1 754 351

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Сет сигурносни завртки за сите алуминиумски бандажи
Сет сигурносни завртки за сите алуминиумски бандажи

1 751 660

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.