6 Тркала Додатоци за MUSTANG 2015

Ал бандаж 48,26 cm (19") 5 x 2-крак дизајн, црн
Ал бандаж 48,26 cm (19") 5 x 2-крак дизајн, црн

5 307 575

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 48,26 cm (19") задни, 10 - крак Y дизајн
Ал бандаж 48,26 cm (19") задни, 10 - крак Y дизајн

5 330 489

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 48,26 cm (19") задни, 10 - крак Y дизајн, црн
Ал бандаж 48,26 cm (19") задни, 10 - крак Y дизајн, црн

2 162 462

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 48,26 cm (19") предни, 10 крак Y дизајн
Ал бандаж 48,26 cm (19") предни, 10 крак Y дизајн

5 330 488

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 48,26 cm (19") предни, 10 крак Y дизајн, црн
Ал бандаж 48,26 cm (19") предни, 10 крак Y дизајн, црн

2 166 745

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Сет сигурносни завртки За алуминиумски бандаж
Сет сигурносни завртки За алуминиумски бандаж

2 108 467

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.