18 Тркала Додатоци за KUGA 2016

Ал бандаж 43,18 cm (17") 10 - крак дизајн, сребрен
Ал бандаж 43,18 cm (17") 10 - крак дизајн, сребрен

1 877 092

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 43,18 cm (17") 5 x 2-крак дизајн,Сребрена
Ал бандаж 43,18 cm (17") 5 x 2-крак дизајн,Сребрена

2 056 725

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 43,18 cm (17") 5 x 2-крак дизајн,Сребрена
Ал бандаж 43,18 cm (17") 5 x 2-крак дизајн,Сребрена

2 056 749

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 43,18 cm (17") 5-крак, сребрен
Ал бандаж 43,18 cm (17") 5-крак, сребрен

2 237 483

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 43,18 cm (17") 9 x 2-крак,
Ал бандаж 43,18 cm (17") 9 x 2-крак,

2 237 593

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 45,72 cm (18") 10-крак дизајн,Никел
Ал бандаж 45,72 cm (18") 10-крак дизајн,Никел

2 066 432

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 45,72 cm (18") 5 x 2-крак V дизајн,Црна
Ал бандаж 45,72 cm (18") 5 x 2-крак V дизајн,Црна

2 066 451

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 45,72 cm (18") 5 Х двокрак,  Luster Nickle
Ал бандаж 45,72 cm (18") 5 Х двокрак, Luster Nickle

2 179 454

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 45,72 cm (18") 5 Х двокрак, сребрен
Ал бандаж 45,72 cm (18") 5 Х двокрак, сребрен

2 237 596

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 45,72 cm (18") 5-крак design,Сребрена
Ал бандаж 45,72 cm (18") 5-крак design,Сребрена

2 056 751

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 48,26 cm (19") 10-крак дизајн,Полирана боја
Ал бандаж 48,26 cm (19") 10-крак дизајн,Полирана боја

2 055 649

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 48,26 cm (19") 5 x 2-крак дизајн,Црна
Ал бандаж 48,26 cm (19") 5 x 2-крак дизајн,Црна

2 066 461

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 48,26 cm (19") 5 x 2-крак дизајн,Црна
Ал бандаж 48,26 cm (19") 5 x 2-крак дизајн,Црна

2 055 640

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 48,26 cm (19") 5 -крак дизајн
Ал бандаж 48,26 cm (19") 5 -крак дизајн

1 873 818

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 48,26 cm (19") 5 Х двокрак, сребрен
Ал бандаж 48,26 cm (19") 5 Х двокрак, сребрен

2 237 406

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 48,26 cm (19") 5-крак дизајн,Никел
Ал бандаж 48,26 cm (19") 5-крак дизајн,Никел

2 056 753

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Раткапни 17"
Раткапни 17"

1 788 319

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Сет сигурносни завртки за сите алуминиумски бандажи
Сет сигурносни завртки за сите алуминиумски бандажи

1 751 660

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.