49 Тркала Додатоци за FOCUS 2014

Ал бандаж 16"
Ал бандаж 16"

1 838 014

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 16" 10 - крак дизајн, сребрен
Ал бандаж 16" 10 - крак дизајн, сребрен

2 238 237

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 16" 10 x 2-премиум дизајн, сребрен
Ал бандаж 16" 10 x 2-премиум дизајн, сребрен

2 237 376

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 16" 10 Х двокрак, сребрен
Ал бандаж 16" 10 Х двокрак, сребрен

1 702 125

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 16" 5 x 2-крак дизајн, сребрени
Ал бандаж 16" 5 x 2-крак дизајн, сребрени

2 238 235

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 16" 5 Х двокрак, сив
Ал бандаж 16" 5 Х двокрак, сив

2 237 368

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 16" 5 Х двокрак, сребрен
Ал бандаж 16" 5 Х двокрак, сребрен

1 842 560

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 16" 5-крак Y-дизајн, сребрени
Ал бандаж 16" 5-крак Y-дизајн, сребрени

1 824 514

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 16" 5-крак дизајн, сребрен
Ал бандаж 16" 5-крак дизајн, сребрен

2 238 319

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 16" 7 Х двокрак, сребрен
Ал бандаж 16" 7 Х двокрак, сребрен

1 827 039

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 17" 10 - крак дизајн, сребрен
Ал бандаж 17" 10 - крак дизајн, сребрен

1 877 176

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 17" 10 Х двокрак, сребрен
Ал бандаж 17" 10 Х двокрак, сребрен

1 719 524

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 17" 15-крак дизајн, сребрен
Ал бандаж 17" 15-крак дизајн, сребрен

2 238 239

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 17" 15-крак дизајн,Металик
Ал бандаж 17" 15-крак дизајн,Металик

2 238 270

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 17" 15-крак,сребрен
Ал бандаж 17" 15-крак,сребрен

1 698 637

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 17" 5 - крак премиум дизајн, сребрени
Ал бандаж 17" 5 - крак премиум дизајн, сребрени

2 237 379

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 17" 5 x 2-крак дизајн,Црна
Ал бандаж 17" 5 x 2-крак дизајн,Црна

2 237 381

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 17" 5 x 2-краки,
Ал бандаж 17" 5 x 2-краки,

2 237 361

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 17" 5 Х двокрак, сребрен
Ал бандаж 17" 5 Х двокрак, сребрен

1 710 606

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 18" 20-крак дизајн,Сребрена
Ал бандаж 18" 20-крак дизајн,Сребрена

2 019 070

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 18" 5 x 2-крак Y дизајн, сива
Ал бандаж 18" 5 x 2-крак Y дизајн, сива

1 893 233

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 18" 5 x 2-крак Y дизајн,Металик
Ал бандаж 18" 5 x 2-крак Y дизајн,Металик

2 076 576

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 18" 5-крак Y-дизајн, сребрени
Ал бандаж 18" 5-крак Y-дизајн, сребрени

Само во комбинација ограничена воланска летва

1 698 635

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 18" 5-крак дизајн, црн
Ал бандаж 18" 5-крак дизајн, црн

2 237 395

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 18" 5-крак дизајн,Црна
Ал бандаж 18" 5-крак дизајн,Црна

2 237 398

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 18" 7-крак, црн
Ал бандаж 18" 7-крак, црн

1 835 141

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 18" 8 крак Y-Дизајн, сребрен
Ал бандаж 18" 8 крак Y-Дизајн, сребрен

Not for 1.6 Ti-VCT and 1.6 TDCi engines

2 237 365

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 18" 8-крак Y-дизајн,црни
Ал бандаж 18" 8-крак Y-дизајн,црни

2 237 408

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 18" дизајн со 5х2 краци
Ал бандаж 18" дизајн со 5х2 краци

2 078 404

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 19"
Ал бандаж 19"

1 936 645

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 19" 20-крак дизајн,Магнетит
Ал бандаж 19" 20-крак дизајн,Магнетит

1 937 379

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 19" 5 x 2-крак дизајн, црн
Ал бандаж 19" 5 x 2-крак дизајн, црн

1 946 456

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 19" 5 x 2-крак дизајн,Сребрена
Ал бандаж 19" 5 x 2-крак дизајн,Сребрена

1 887 561

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 19" 5 x 2-крак дизајн,Црна
Ал бандаж 19" 5 x 2-крак дизајн,Црна

1 905 166

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 19" 5 x 2-крак дизајн,Црна
Ал бандаж 19" 5 x 2-крак дизајн,Црна

2 014 779

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Раткапни 16"
Раткапни 16"

1 683 453

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Раткапни 16"
Раткапни 16"

1 778 008

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Раткапни 16"
Раткапни 16"

1 357 461

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Раткапни 16"
Раткапни 16"

1 683 455

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Раткапни 16"
Раткапни 16"

1 229 719

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Раткапни 16"
Раткапни 16"

1 308 985

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Раткапни 16"
Раткапни 16"

1 872 069

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Раткапни 16"
Раткапни 16"

1 704 581

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Раткапни 16"
Раткапни 16"

1 372 312

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Раткапни 16"
Раткапни 16"

1 872 065

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Раткапни 16"
Раткапни 16"

1 360 364

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Раткапни 16"
Раткапни 16"

1 704 582

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Раткапни 16"
Раткапни 16"

1 151 368

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Сет сигурносни завртки за сите алуминиумски бандажи
Сет сигурносни завртки за сите алуминиумски бандажи

1 751 660

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.