23 Тркала Додатоци за FOCUS 2008

Ал бандаж 40,64 cm (16") 5-крак Y-дизајн,бела
Ал бандаж 40,64 cm (16") 5-крак Y-дизајн,бела

1 728 076

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 40,64 cm (16") 5-крак Y-дизајн,црна
Ал бандаж 40,64 cm (16") 5-крак Y-дизајн,црна

1 728 080

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 40,64 cm (16") 7 Х двокрак, сребрен
Ал бандаж 40,64 cm (16") 7 Х двокрак, сребрен

1 527 053

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 40,64 cm (16") дваесетокрак, сребрен
Ал бандаж 40,64 cm (16") дваесетокрак, сребрен

2 237 323

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 40,64 cm (16") петокрак Y-дизајн, сребрен
Ал бандаж 40,64 cm (16") петокрак Y-дизајн, сребрен

2 237 301

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 40,64 cm (16") петокрак, сребрен
Ал бандаж 40,64 cm (16") петокрак, сребрен

2 237 321

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 43,18 cm (17") 5 Х двокрак, сребрен
Ал бандаж 43,18 cm (17") 5 Х двокрак, сребрен

1 756 294

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 43,18 cm (17") десетокрак, црн
Ал бандаж 43,18 cm (17") десетокрак, црн

1 570 755

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 43,18 cm (17") десетокраки, сребрени
Ал бандаж 43,18 cm (17") десетокраки, сребрени

1 426 653

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 43,18 cm (17") десетокраки, сребрени
Ал бандаж 43,18 cm (17") десетокраки, сребрени

1 438 520

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 43,18 cm (17") петнаесокрак, сребрен
Ал бандаж 43,18 cm (17") петнаесокрак, сребрен

2 237 315

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 45,72 cm (18") 15- крак RS дизајн, црн
Ал бандаж 45,72 cm (18") 15- крак RS дизајн, црн

1 695 031

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 45,72 cm (18") 15-крак RS дизајн, бел
Ал бандаж 45,72 cm (18") 15-крак RS дизајн, бел

1 695 032

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 45,72 cm (18") 15-крак RS дизајн, сребрен
Ал бандаж 45,72 cm (18") 15-крак RS дизајн, сребрен

1 695 030

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 45,72 cm (18") 15-крак RS дизајн, црн
Ал бандаж 45,72 cm (18") 15-крак RS дизајн, црн

1 695 034

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 45,72 cm (18") петокрак Y-дизајн, сребрен
Ал бандаж 45,72 cm (18") петокрак Y-дизајн, сребрен

Само во комбинација ограничена воланска летва

2 237 317

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 45,72 cm (18") петокрак, сребрен
Ал бандаж 45,72 cm (18") петокрак, сребрен

Само за Focus ST

1 543 345

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Ал бандаж 45,72 cm (18") петокрак, црн
Ал бандаж 45,72 cm (18") петокрак, црн

Само за Focus ST

1 547 526

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Раткапни 16"
Раткапни 16"

1 683 455

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Раткапни 16"
Раткапни 16"

1 308 985

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Раткапни 16"
Раткапни 16"

1 704 581

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Раткапни 16"
Раткапни 16"

1 704 582

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Сет сигурносни завртки за алуминиумски бандаж
Сет сигурносни завртки за алуминиумски бандаж

1 726 694

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.