31 Транспорт Додатоци за TRANSIT CONNECT 2018

G3* Кутија за на кров Elegance Europe 330, мат црна
G3* Кутија за на кров Elegance Europe 330, мат црна

2 191 625

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
G3* Кутија за на кров Elegance Europe 370, мат црна
G3* Кутија за на кров Elegance Europe 370, мат црна

2 191 628

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
G3* Кутија за на кров Elegance Europe 390, мат црна
G3* Кутија за на кров Elegance Europe 390, мат црна

2 191 632

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Q-Top® (Q-Tech)* Roof Gallery
Q-Top® (Q-Tech)* Roof Gallery

1 885 850

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Q-Top® (Q-Tech)* Roof Gallery
Q-Top® (Q-Tech)* Roof Gallery

2 294 490

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Q-Top® (Q-Tech)* Транспорт на кров
Q-Top® (Q-Tech)* Транспорт на кров

1 913 403

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Rear Window Protection Grille За карго врати
Rear Window Protection Grille За карго врати

1 828 355

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Ladder Holder 311
Thule®* Ladder Holder 311

1 569 247

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Ladder Holder 330
Thule®* Ladder Holder 330

1 569 248

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Блокатори за товар 315
Thule®* Блокатори за товар 315

1 569 245

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Заден носач на велосипед Носач за два велосипеда
Thule®* Заден носач на велосипед Носач за два велосипеда

1 862 485

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Заден носач на велосипед Носач за три велосипеди, EuroClassic G6 929
Thule®* Заден носач на велосипед Носач за три велосипеди, EuroClassic G6 929

1 862 482

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Кутија за на кров Dynamic М
Thule®* Кутија за на кров Dynamic М

1 746 075

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Кутија за на кров Touring Alpine (700)
Thule®* Кутија за на кров Touring Alpine (700)

1 862 481

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Кутија за на кров Touring M
Thule®* Кутија за на кров Touring M

1 862 455

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Кутија за на кров Touring S
Thule®* Кутија за на кров Touring S

1 862 449

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Носач за велосипед на кров FreeRide 532
Thule®* Носач за велосипед на кров FreeRide 532

1 746 077

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Носач за велосипед на кров Експерт 298
Thule®* Носач за велосипед на кров Експерт 298

2 143 360

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Носач за скии Deluxe 727
Thule®* Носач за скии Deluxe 727

1 301 032

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Носач за скии Xtender 739
Thule®* Носач за скии Xtender 739

1 513 395

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Носач на кајак за на кров 874
Thule®* Носач на кајак за на кров 874

1 513 393

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Систем еден клуч 588,со 8 цилиндри
Thule®* Систем еден клуч 588,со 8 цилиндри

2 043 523

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Транспорт на кров 320
Thule®* Транспорт на кров 320

1 569 243

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Транспорт на кров 323
Thule®* Транспорт на кров 323

1 569 257

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Транспорт на кров 334
Thule®* Транспорт на кров 334

1 925 513

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Држач за чадор
Држач за чадор

1 524 823

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Задна скала for cargo doors
Задна скала for cargo doors

1 882 472

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Кровни носачи
Кровни носачи

1 893 357

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Кровни носачи
Кровни носачи

1 798 016

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Кровни носачи
Кровни носачи

1 893 358

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Кровни носачи Дополнителен сет
Кровни носачи Дополнителен сет

1 906 077

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.