68 Транспорт Додатоци за RANGER 2012

Aeroklas* Додатна опрема за товарен простор крут тип
Aeroklas* Додатна опрема за товарен простор крут тип

За super single cab, освен Wildtrack

2 192 748

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Aeroklas* Додатна опрема за товарен простор крут тип
Aeroklas* Додатна опрема за товарен простор крут тип

За дупла кабина, освен "Wildtrack"

2 192 774

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Aeroklas* Додатна опрема за товарен простор крут тип
Aeroklas* Додатна опрема за товарен простор крут тип

За единечна кабина

2 202 940

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Aeroklas* Појачување на кров без странични прозори
Aeroklas* Појачување на кров без странични прозори

За super single cab, освен "Wildtrack"

2 216 673

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Aeroklas* Појачување на кров без странични прозори
Aeroklas* Појачување на кров без странични прозори

За дупла кабина, освен "Wildtrack"

2 216 677

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Aeroklas* Појачување на кров Со странични прозирци, сребрени металик
Aeroklas* Појачување на кров Со странични прозирци, сребрени металик

1 869 278

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Aeroklas* Појачување на кров со странични прозори
Aeroklas* Појачување на кров со странични прозори

За super single cab, освен "Wildtrack"

2 216 669

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Aeroklas* Појачување на кров Со странични прозори, бакарно црвена
Aeroklas* Појачување на кров Со странични прозори, бакарно црвена

1 827 710

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Aeroklas* Појачување на кров Со странични прозори, бела боја
Aeroklas* Појачување на кров Со странични прозори, бела боја

2 166 917

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Aeroklas* Појачување на кров Со странични прозори, црвена
Aeroklas* Појачување на кров Со странични прозори, црвена

1 827 706

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Aeroklas* Појачување на кров Со странични прозорци
Aeroklas* Појачување на кров Со странични прозорци

1 827 717

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Aeroklas* Појачување на кров Со странични прозорци, океан сина
Aeroklas* Појачување на кров Со странични прозорци, океан сина

2 166 913

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Aeroklas* Појачување на кров Со странични прозорци, сини
Aeroklas* Појачување на кров Со странични прозорци, сини

2 166 911

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Aeroklas* Појачување на кров Со странични прозорци, сребрени
Aeroklas* Појачување на кров Со странични прозорци, сребрени

2 166 925

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Aeroklas* Појачување на кров Со странични прозорци, темно сиви
Aeroklas* Појачување на кров Со странични прозорци, темно сиви

2 166 915

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Aeroklas* Појачување на кров Со странични прозорци, црни
Aeroklas* Појачување на кров Со странични прозорци, црни

2 166 919

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Brink®* Fixed Tow Bar
Brink®* Fixed Tow Bar

За "Limited" и "Wildtrack" серија

1 785 390

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Brink®* Fixed Tow Bar
Brink®* Fixed Tow Bar

За "XL" и "XLT" серија

1 785 391

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
EGR* Цврста прекривка за пикап со шини
EGR* Цврста прекривка за пикап со шини

1 882 091

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
G3* Кутија за на кров Elegance Europe 330, мат црна
G3* Кутија за на кров Elegance Europe 330, мат црна

2 191 625

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
G3* Кутија за на кров Elegance Europe 370, мат црна
G3* Кутија за на кров Elegance Europe 370, мат црна

2 191 628

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
G3* Кутија за на кров Elegance Europe 390, мат црна
G3* Кутија за на кров Elegance Europe 390, мат црна

2 191 632

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Mountain Top®* Мека прекривка за пикап
Mountain Top®* Мека прекривка за пикап

Double cab без спортска шипка, освен за Wildtrack

1 762 110

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Mountain Top®* Мека прекривка за пикап
Mountain Top®* Мека прекривка за пикап

За super single cab без спортска шипка, освен Wildtrack

1 762 108

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Mountain Top®* Мека прекривка за пикап
Mountain Top®* Мека прекривка за пикап

За super single cab со спортска шипка, освен Wildtrack

1 762 107

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Mountain Top®* Мека прекривка за пикап
Mountain Top®* Мека прекривка за пикап

За дупла кабина со спортски шипки освен Wildtrack

1 762 109

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Mountain Top®* Прекривка за пикап на навртување сребрена
Mountain Top®* Прекривка за пикап на навртување сребрена

2 267 188

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Mountain Top®* Прекривка за пикап на навртување сребрена
Mountain Top®* Прекривка за пикап на навртување сребрена

2 005 810

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Mountain Top®* Прекривка за пикап на навртување сребрена
Mountain Top®* Прекривка за пикап на навртување сребрена

За super single cab, само за Wildtrack

1 838 958

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Mountain Top®* Прекривка за пикап на навртување сребрена
Mountain Top®* Прекривка за пикап на навртување сребрена

За дупла кабина, освен "Wildtrack"

2 267 190

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
RIVAL* Амортизер за врата на пикап со функција за меко ослободување
RIVAL* Амортизер за врата на пикап со функција за меко ослободување

2 195 512

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Ladder Holder 311
Thule®* Ladder Holder 311

1 569 247

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Ladder Holder 330
Thule®* Ladder Holder 330

1 569 248

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Блокатори за товар 314
Thule®* Блокатори за товар 314

1 513 390

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Блокатори за товар 315
Thule®* Блокатори за товар 315

1 569 245

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Заден носач на велосипед EuroRide 940, за 2 велосипеди
Thule®* Заден носач на велосипед EuroRide 940, за 2 велосипеди

1 782 519

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Заден носач на велосипед Носач за два велосипеда
Thule®* Заден носач на велосипед Носач за два велосипеда

1 862 485

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Заден носач на велосипед Носач за три велосипеди, EuroClassic G6 929
Thule®* Заден носач на велосипед Носач за три велосипеди, EuroClassic G6 929

1 862 482

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Кровни носачи
Thule®* Кровни носачи

1 582 847

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Кутија за на кров Dynamic М
Thule®* Кутија за на кров Dynamic М

1 746 075

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Кутија за на кров Pacific 600
Thule®* Кутија за на кров Pacific 600

1 862 467

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Кутија за на кров Touring Alpine (700)
Thule®* Кутија за на кров Touring Alpine (700)

1 862 481

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Кутија за на кров Touring M
Thule®* Кутија за на кров Touring M

1 862 455

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Кутија за на кров Touring S
Thule®* Кутија за на кров Touring S

1 862 449

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Носач за велосипед на кров FreeRide 532
Thule®* Носач за велосипед на кров FreeRide 532

1 746 077

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Носач за велосипед на кров Експерт 298
Thule®* Носач за велосипед на кров Експерт 298

2 143 360

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Носач за скии Deluxe 727
Thule®* Носач за скии Deluxe 727

1 301 032

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Носач за скии Xtender 739
Thule®* Носач за скии Xtender 739

1 513 395

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Носач на кајак за на кров 874
Thule®* Носач на кајак за на кров 874

1 513 393

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Систем еден клуч 544,со 4 цилиндри
Thule®* Систем еден клуч 544,со 4 цилиндри

2 043 519

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Систем еден клуч 588,со 8 цилиндри
Thule®* Систем еден клуч 588,со 8 цилиндри

2 043 523

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Транспорт на кров 320
Thule®* Транспорт на кров 320

1 569 243

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Транспорт на кров 323
Thule®* Транспорт на кров 323

1 569 257

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Thule®* Транспорт на кров 334
Thule®* Транспорт на кров 334

1 925 513

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Uebler* Заден носач на велосипед F22, за 2 велосипеди
Uebler* Заден носач на велосипед F22, за 2 велосипеди

1 948 384

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Uebler* Заден носач на велосипед F32 за 3 велосипеди
Uebler* Заден носач на велосипед F32 за 3 велосипеди

1 948 385

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Uebler* Заден носач на велосипед I21, за 2 велосипеди, можност за наклонување
Uebler* Заден носач на велосипед I21, за 2 велосипеди, можност за наклонување

2 241 803

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Uebler* Заден носач на велосипед I31, за 3 велосипеди, можност за наклонување
Uebler* Заден носач на велосипед I31, за 3 велосипеди, можност за наклонување

2 241 805

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Uebler* Заден носач на велосипед X21-S, за 2 велосипеди, со можност за завртување
Uebler* Заден носач на велосипед X21-S, за 2 велосипеди, со можност за завртување

1 948 382

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Uebler* Заден носач на велосипед X31-S, за 3 велосипеди,со можност за завртување
Uebler* Заден носач на велосипед X31-S, за 3 велосипеди,со можност за завртување

1 948 383

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Uebler* Заден транспорт За заден носач на велосипед
Uebler* Заден транспорт За заден носач на велосипед

1 948 381

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Uebler* Заден транспорт За заден носач на велосипед
Uebler* Заден транспорт За заден носач на велосипед

1 948 380

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Uebler* Заден транспорт За заден носач на велосипед
Uebler* Заден транспорт За заден носач на велосипед

1 948 378

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Uebler* Заден транспорт За носач на велосипед, позади
Uebler* Заден транспорт За носач на велосипед, позади

1 948 379

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Адаптер вклучување на кука 13 и 7 пински конектор со вграден приклучок
Адаптер вклучување на кука 13 и 7 пински конектор со вграден приклучок

1 513 402

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Адаптер за ужичување за кука 13 и 7 пински конектор
Адаптер за ужичување за кука 13 и 7 пински конектор

1 697 946

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Адаптер за ужичување за кука 13 и 7 пински конектор
Адаптер за ужичување за кука 13 и 7 пински конектор

1 697 945

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Држач за чадор
Држач за чадор

1 524 823

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.