20 Стил Додатоци за S-MAX 2010

Eibach®* Сет за спуштање суспензија
Eibach®* Сет за спуштање суспензија

2.0Л бензински мотор

1 456 391

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Eibach®* Сет за спуштање суспензија
Eibach®* Сет за спуштање суспензија

2.3Л и 2.5Л бензински и сите дуизел мотори

1 456 392

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Protection de bouclier avant сребрена
Protection de bouclier avant сребрена

from 03/2010 Понатаму

1 747 220

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Protection de bouclier avant црна
Protection de bouclier avant црна

from 03/2010 Понатаму

1 747 223

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Заден браник долен дел
Заден браник долен дел

За возила без сензори за паркинг и двоен издув, from 03/2010 Понатаму

1 718 599

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Заден браник долен дел
Заден браник долен дел

За возила без сензори за паркинг и единечен издув, from 03/2010 Понатаму

1 718 600

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Заден браник долен дел
Заден браник долен дел

За возила без сензори за паркинг и единечен издув, from 03/2010 Понатаму

1 718 579

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Заден браник долен дел
Заден браник долен дел

Заа возила без сензори за паркинг и единечен издув, from 03/2010 Понатаму

1 718 587

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Издув за ауспух полиран нефлекосувачки челик
Издув за ауспух полиран нефлекосувачки челик

Само за надолно поставен издув, (дупла на 2.3 Л Duratec, единечна на сите други бензински и дизел мотори освен 2.0 Л EcoBoost бензински мотори и 2.2 Л Duratec TDCi дизел мотори), from 2006 Понатаму

1 541 000

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Плочка  на праг предни, со S-max лого
Плочка на праг предни, со S-max лого

from 2006 Понатаму

1 700 870

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Плочка  на праг предни, со индивидуално лого
Плочка на праг предни, со индивидуално лого

from 2006 Понатаму

1 700 869

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
превлака за преден браник долен дел
превлака за преден браник долен дел

from 03/2010 Понатаму

1 675 711

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
предна решетка долен дел
предна решетка долен дел

from 03/2010 Понатаму

1 702 438

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Решетка за предни тркала антрацит
Решетка за предни тркала антрацит

from 2006 Понатаму

1 477 481

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Решетка за предни тркала сјана, црна
Решетка за предни тркала сјана, црна

1 678 070

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Решетка за предни тркала сребрено
Решетка за предни тркала сребрено

from 2006 Понатаму

1 477 654

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Сет за крило сет за лева и десна страна
Сет за крило сет за лева и десна страна

from 2006 Понатаму

1 455 310

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Спојлер за кров
Спојлер за кров

1 695 970

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Спортски навлаки за педали
Спортски навлаки за педали

За мануелен менувач, from 2006 Понатаму

1 722 206

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Спортски навлаки за педали Алуминиумски
Спортски навлаки за педали Алуминиумски

За автоматски менувач, from 2006 Понатаму

1 722 210

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.