17 Стил Додатоци за MONDEO 2014

Eibach®* Сет за спуштање суспензија PRO-KIT спортски пружини
Eibach®* Сет за спуштање суспензија PRO-KIT спортски пружини

2 105 656

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Eibach®* Сет за спуштање суспензија PRO-KIT спортски пружини
Eibach®* Сет за спуштање суспензија PRO-KIT спортски пружини

2 105 654

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Eibach®* Сет за спуштање суспензија PRO-KIT спортски пружини
Eibach®* Сет за спуштање суспензија PRO-KIT спортски пружини

2 105 652

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Eibach®* Сет за спуштање суспензија PRO-KIT спортски пружини
Eibach®* Сет за спуштање суспензија PRO-KIT спортски пружини

2 105 650

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Дизајн на каросерија Десна страна, црн
Дизајн на каросерија Десна страна, црн

1 891 351

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Дизајн на каросерија Лева страна, црн
Дизајн на каросерија Лева страна, црн

1 891 352

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Превлака за заден браник
Превлака за заден браник

1 893 388

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Превлака за заден браник
Превлака за заден браник

1 893 387

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
превлака за преден браник
превлака за преден браник

1 891 356

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
превлака за преден браник Лева страна
превлака за преден браник Лева страна

1 891 357

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
предна решетка Горен дел
предна решетка Горен дел

1 891 346

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
предна решетка Долен дел
предна решетка Долен дел

1 892 734

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
предна решетка Долен дел
предна решетка Долен дел

1 892 735

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Рамка за таблица за преден браник црн
Рамка за таблица за преден браник црн

1 893 393

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Спојлер за кров
Спојлер за кров

2 010 726

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Странични прагови за десна страна на возилото
Странични прагови за десна страна на возилото

1 934 047

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Странични прагови за лева страна на возилото
Странични прагови за лева страна на возилото

1 934 055

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.