33 Стил Додатоци за MONDEO 2010

Eibach®* Сет за спуштање суспензија
Eibach®* Сет за спуштање суспензија

4/5-врати со 1.6Л и 2.0Л бензиски мотори

1 509 604

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Eibach®* Сет за спуштање суспензија
Eibach®* Сет за спуштање суспензија

4/5-врати со 2.3Л и 2.5Л бензински и сите дизел мотори

1 509 606

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Eibach®* Сет за спуштање суспензија
Eibach®* Сет за спуштање суспензија

Фургон со 1.6Л и 2.0Л бензински мотори

1 509 609

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Eibach®* Сет за спуштање суспензија
Eibach®* Сет за спуштање суспензија

Фургон со 2.3Л и 2.5Л бензински и сите дизел мотори

1 509 612

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Protection de bouclier avant сјајна црна
Protection de bouclier avant сјајна црна

1 747 226

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Protection de bouclier avant сребрена
Protection de bouclier avant сребрена

1 747 225

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Агли за браник за заден браник
Агли за браник за заден браник

4-врати

1 703 359

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Агли за браник за заден браник
Агли за браник за заден браник

5-врати

1 703 360

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Агли за браник за заден браник
Агли за браник за заден браник

Фургон

1 703 361

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Дифузер за заден браник сјаен, црн
Дифузер за заден браник сјаен, црн

За возила без сензори за паркинг и двоен издув

1 726 315

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Дифузер за заден браник сјаен, црн
Дифузер за заден браник сјаен, црн

За возила без сензори за паркинг и двоен издув

1 726 310

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Дифузер за заден браник сјаен, црн
Дифузер за заден браник сјаен, црн

За возила без сензори за паркинг и единечен издув

1 726 319

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Дифузер за заден браник сјаен, црн
Дифузер за заден браник сјаен, црн

Заа возила без сензори за паркинг и единечен издув

1 726 322

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Дифузер за заден браник сребрена
Дифузер за заден браник сребрена

За возила со двоен издув и без сензори за паркинг

1 765 285

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Дифузер за заден браник сребрена
Дифузер за заден браник сребрена

За возила со двоен издув и сензори за паркинг

1 762 782

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Дифузер за заден браник сребрена
Дифузер за заден браник сребрена

За возила со единечен издув и без сензори за паркинг

1 765 281

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Дифузер за заден браник сребрена
Дифузер за заден браник сребрена

За возила со единечен издув и сензори за паркинг

1 765 284

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Дифузер за заден браник црна
Дифузер за заден браник црна

За возила со двоен издув и без сензори за паркинг

1 765 288

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Дифузер за заден браник црна
Дифузер за заден браник црна

За возила со двоен издув и сензори за паркинг

1 765 289

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Дифузер за заден браник црна
Дифузер за заден браник црна

За возила со единечен издув и без сензори за паркинг

1 765 286

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Дифузер за заден браник црна
Дифузер за заден браник црна

За возила со единечен издув и сензори за паркинг

1 762 780

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Заден спојлер
Заден спојлер

5-врати (не е достапно со автоматски менувач, освен 2.0 Л EcoBoost)

1 698 152

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Издув за ауспух полиран нефлекосувачки челик
Издув за ауспух полиран нефлекосувачки челик

Само за надолно поставен издув, (дупла на 2.3 Л Duratec, единечна на сите други бензински и дизел мотори освен 2.0 Л EcoBoost бензински мотори и 2.2 Л Duratec TDCi дизел мотори)

1 541 000

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Плочка  на праг предни со Mondeo лого
Плочка на праг предни со Mondeo лого

1 488 612

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
превлака за преден браник
превлака за преден браник

1 703 250

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
предна решетка горни делови
предна решетка горни делови

За возила со адаптивен темпомат

1 734 911

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
предна решетка горни делови
предна решетка горни делови

За возила со адаптивен темпомат

1 735 302

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
предна решетка долен дел
предна решетка долен дел

1 703 009

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Спојлер за кров
Спојлер за кров

Фургон

1 717 234

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Спортски навлаки за педали Алуминиумски
Спортски навлаки за педали Алуминиумски

За автоматски менувач

1 722 223

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Спортски навлаки за педали Алуминиумски
Спортски навлаки за педали Алуминиумски

За мануелен менувач

1 722 222

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Странични прагови за десна страна од возилото
Странични прагови за десна страна од возилото

1 720 358

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Странични прагови за лева страна од возилото
Странични прагови за лева страна од возилото

1 720 360

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.