29 Стил Додатоци за FOCUS 2011

Eibach®* Сет за спуштање суспензија
Eibach®* Сет за спуштање суспензија

За 4-/5- врати со оптеретување на предна осовина до 985 кг. За максималните оптоварувања на предната оска видете во упатството за ракување

1 741 473

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Eibach®* Сет за спуштање суспензија
Eibach®* Сет за спуштање суспензија

За 4-/5- врати со оптеретување на предна осовина до 985 кг. За максималните оптоварувања на предната оска видете во упатството за ракување

1 741 472

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Eibach®* Сет за спуштање суспензија
Eibach®* Сет за спуштање суспензија

За караван со оптеретување на предна осовина до 985кг. За максималните оптоварувања на предната оска видете во упатството за ракување

1 762 706

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Eibach®* Сет за спуштање суспензија
Eibach®* Сет за спуштање суспензија

За караван со оптеретување на предна осовина до 985кг. За максималните оптоварувања на предната оска видете во упатството за ракување

1 762 707

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Nolden* Дневни светла со мат црн панел
Nolden* Дневни светла со мат црн панел

За Trend и Ambiente

1 746 355

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Nolden* Дневни светла со сјаен црн панел
Nolden* Дневни светла со сјаен црн панел

За Sport и Titanium

1 746 357

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Osram* Систем за осветлување
Osram* Систем за осветлување

1 875 877

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Капачиња за ретровизори ретровизор лева страна
Капачиња за ретровизори ретровизор лева страна

1 529 485

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Капачиња за ретровизори ретровизор, десна страна
Капачиња за ретровизори ретровизор, десна страна

1 529 572

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Плочка  на праг предни со Focus лого
Плочка на праг предни со Focus лого

1 726 425

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Плочка  на праг предни, со плаво светлечко Focus лого
Плочка на праг предни, со плаво светлечко Focus лого

Само за Титаниум серии

1 862 646

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Превлака за заден браник Со висок сјај
Превлака за заден браник Со висок сјај

1 759 541

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Превлака за заден браник Со висок сјај
Превлака за заден браник Со висок сјај

1 933 306

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Превлака за заден браник Со висок сјај
Превлака за заден браник Со висок сјај

1 759 522

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Превлака за заден браник Со висок сјај
Превлака за заден браник Со висок сјај

1 933 310

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Превлака за заден браник Црна со висок сјај
Превлака за заден браник Црна со висок сјај

1 933 307

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Превлака за заден браник Црна со висок сјај
Превлака за заден браник Црна со висок сјај

1 759 566

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
превлака за преден браник Со висок сјај
превлака за преден браник Со висок сјај

1 759 505

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
предна решетка Долен дел, лева и десна страна
предна решетка Долен дел, лева и десна страна

1 759 890

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
предна решетка Долен дел, централен
предна решетка Долен дел, централен

1 759 889

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
предна решетка Долен дел, централен
предна решетка Долен дел, централен

1 759 888

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Рачка за шалтер менувач со плав светлечка шема
Рачка за шалтер менувач со плав светлечка шема

За 5 брзински менувач

1 769 607

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Рачка за шалтер менувач со плав светлечка шема
Рачка за шалтер менувач со плав светлечка шема

За 6 брзински менувач

1 861 359

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Рачка за шалтер менувач црна кожа и алуминиум дизајн
Рачка за шалтер менувач црна кожа и алуминиум дизајн

За 5 брзински менувач

1 769 606

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Рачка за шалтер менувач црна кожа со алуминиум дизајн
Рачка за шалтер менувач црна кожа со алуминиум дизајн

За 6 брзински менувач

1 861 358

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Спојлер за кров
Спојлер за кров

5-врати

1 869 306

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Спојлер за кров
Спојлер за кров

Фургон

1 869 305

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Странични прагови за десна страна на возилото
Странични прагови за десна страна на возилото

5-врати и фургон

1 759 881

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Странични прагови за лева страна од возилото
Странични прагови за лева страна од возилото

5-врати и фургон

1 759 887

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.