54 Стил Додатоци за FOCUS 2008

Eibach®* Сет за спуштање суспензија
Eibach®* Сет за спуштање суспензија

3/4/5 врати со 1.8Л и 2.0Л бензински и сите дизел мотори

1 358 918

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Eibach®* Сет за спуштање суспензија
Eibach®* Сет за спуштање суспензија

3/4/5врати со 1.4Л и 1.6Л бензински мотори

1 358 917

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Eibach®* Сет за спуштање суспензија
Eibach®* Сет за спуштање суспензија

Focus ST

1 440 882

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Eibach®* Сет за спуштање суспензија
Eibach®* Сет за спуштање суспензија

Фургон со 1.8 и 2.0 бензински и сите дизел мотори

1 367 647

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
GT налепници за страници бели
GT налепници за страници бели

3-врати

1 386 169

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
GT налепници за страници плави
GT налепници за страници плави

3-врати

1 386 170

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
GT налепници за страници плави
GT налепници за страници плави

5-врати

1 386 174

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
GT налепници за страници сребрени
GT налепници за страници сребрени

3-врати

1 386 171

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
GT налепници за страници сребрени
GT налепници за страници сребрени

5-врати

1 425 097

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
GT налепници за страници сребрени
GT налепници за страници сребрени

5-врати

1 386 175

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Osram* Систем за осветлување
Osram* Систем за осветлување

1 875 877

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Задни LED сијаллици
Задни LED сијаллици

3/5- врати

1 673 850

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Задни LED сијаллици
Задни LED сијаллици

Фургон

1 537 793

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Издув за ауспух полиран нефлекосувачки челик
Издув за ауспух полиран нефлекосувачки челик

Само за надолно поставен издув, 3-/5- врати и караван

1 541 000

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Капачиња за ретровизори ретровизор лева страна
Капачиња за ретровизори ретровизор лева страна

1 529 485

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Капачиња за ретровизори ретровизор, десна страна
Капачиња за ретровизори ретровизор, десна страна

1 529 572

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Навлака за рачна сопирачка со вметнат аломиниумски дел
Навлака за рачна сопирачка со вметнат аломиниумски дел

1 334 522

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Плочка  на праг предни, со релефни Focus лого
Плочка на праг предни, со релефни Focus лого

3-врати

1 696 415

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Плочка  на праг предни, со релефни Focus лого
Плочка на праг предни, со релефни Focus лого

4/5-врати и фургон

1 696 412

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Плочка  на праг предни, со црвено светлечко Ford лого
Плочка на праг предни, со црвено светлечко Ford лого

3-врати

1 676 401

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Плочка  на праг предни, со црвено светлечко Ford лого
Плочка на праг предни, со црвено светлечко Ford лого

4/5-врати и фургон

1 676 402

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Превлака за заден браник
Превлака за заден браник

3/5-врати

1 517 906

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Превлака за заден браник
Превлака за заден браник

Фургон без контрола на паркинг растојание

1 517 907

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Превлака за заден браник
Превлака за заден браник

Фургон со контрола на паркинг растојание

1 517 908

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
превлака за преден браник
превлака за преден браник

1 518 007

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
предна решетка горен дел
предна решетка горен дел

1 704 635

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
предна решетка долна решетка со темно сив уметок
предна решетка долна решетка со темно сив уметок

1 529 043

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Рачка за шалтер менувач   црна кожа и аломиниум
Рачка за шалтер менувач црна кожа и аломиниум

Само за високите серии (Ghia/Titanium), за 6 степен менувач (освен ST), from 03/2008 Понатаму

1 572 435

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Рачка за шалтер менувач  црна кожа и аломиниум
Рачка за шалтер менувач црна кожа и аломиниум

За 5 брзински менувач

1 571 917

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Рачка за шалтер менувач со светлечка црвена шара
Рачка за шалтер менувач со светлечка црвена шара

За 5 брзински менувач

1 580 939

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Рачка за шалтер менувач со светлечка црвена шара
Рачка за шалтер менувач со светлечка црвена шара

Само за високите серии (Ghia/Titanium), за 6 степен менувач (освен ST), from 03/2008 Понатаму

1 581 268

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Рачка за шалтер менувач со светлечка црвена шара
Рачка за шалтер менувач со светлечка црвена шара

Само за ниските серии (Ambiente/Trend), за 6 степен менувач (освен ST), from 03/2008 Понатаму

1 581 265

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Светла за магла
Светла за магла

1 521 230

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Светла за магла
Светла за магла

1 521 231

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Сет за крило сет за лева и десна страна
Сет за крило сет за лева и десна страна

1 387 286

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Сет за крило сет за лева и десна страна
Сет за крило сет за лева и десна страна

3-врати

1 449 744

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Сет ленти за GT за преден и заден  браник, бел
Сет ленти за GT за преден и заден браник, бел

Само за Focus ST

1 534 446

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Сет ленти за GT за преден и заден браник, плав
Сет ленти за GT за преден и заден браник, плав

Само за Focus ST

1 534 447

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Сет ленти за GT за преден и заден браник, сив
Сет ленти за GT за преден и заден браник, сив

Само за Focus ST

1 534 448

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Сет ленти за GT за предна хауба, бели
Сет ленти за GT за предна хауба, бели

Само за Focus ST

1 534 411

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Сет ленти за GT за предна хауба, плави
Сет ленти за GT за предна хауба, плави

3/5- врати

1 534 412

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Сет ленти за GT за предна хауба, сребрена
Сет ленти за GT за предна хауба, сребрена

3/5-врати

1 534 413

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Сет налепници за 5 та врата за гепек и спојлер, бели
Сет налепници за 5 та врата за гепек и спојлер, бели

Само за Focus ST

1 534 414

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Сет налепници за 5 та врата плава
Сет налепници за 5 та врата плава

3-/5 врати со голем спојлер

1 534 415

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Сет налепници за 5 та врата сребрена
Сет налепници за 5 та врата сребрена

3-/5 врати со голем спојлер

1 534 416

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Сет налепници за на кров за GT бела
Сет налепници за на кров за GT бела

За возила без сончев кров

1 534 417

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Сет налепници за на кров за GT плава
Сет налепници за на кров за GT плава

3-/5-врати без сончев кров

1 534 418

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Сет налепници за на кров за GT сребрена
Сет налепници за на кров за GT сребрена

3-/5-врати без сончев кров

1 534 419

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Спојлер за кров голем
Спојлер за кров голем

3/5- врати

1 690 471

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Спојлер за кров големи
Спојлер за кров големи

Фургон

1 342 636

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Спојлер за кров мал
Спојлер за кров мал

3/5- врати

1 691 112

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Спојлер за кров мал
Спојлер за кров мал

Фургон

1 517 937

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Спортски навлаки за педали Алуминиумски
Спортски навлаки за педали Алуминиумски

За мануелен менувач

1 534 425

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Спортски навлаки за педали Алуминиумски
Спортски навлаки за педали Алуминиумски

За мануелен менувач

1 534 424

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.