11 Стил Додатоци за B-MAX 2012

Protection de bouclier avant Сребрена
Protection de bouclier avant Сребрена

1 847 609

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Protection de bouclier avant Црн
Protection de bouclier avant Црн

1 847 306

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Плочка  на праг задни, со B-MAX лого
Плочка на праг задни, со B-MAX лого

1 791 123

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Плочка  на праг предни, со B-MAX лого
Плочка на праг предни, со B-MAX лого

1 791 122

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Рамка за таблица за преден браник сребрен
Рамка за таблица за преден браник сребрен

За возила без паркинг сензор

1 826 965

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Рамка за таблица за преден браник сребрен
Рамка за таблица за преден браник сребрен

За возила со паркинг сензор

1 826 966

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Рамка за таблица за преден браник црн
Рамка за таблица за преден браник црн

За возила без паркинг сензор

1 826 963

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Рамка за таблица за преден браник црн
Рамка за таблица за преден браник црн

За возила со паркинг сензор

1 826 964

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Светла за магла
Светла за магла

1 789 499

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Спојлер за кров
Спојлер за кров

from 02/2015 Понатаму

1 918 799

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Спојлер за кров
Спојлер за кров

up to 01/2015

1 904 572

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.