15 Претставување Додатоци за TRANSIT CUSTOM 2018

ACV* Qi Кутија за полнење За IPhone® 5/5S,сребрена
ACV* Qi Кутија за полнење За IPhone® 5/5S,сребрена

2 102 319

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
ACV* Qi Кутија за полнење За IPhone® 5/5S,црна
ACV* Qi Кутија за полнење За IPhone® 5/5S,црна

2 102 321

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
ACV* Qi Кутија за полнење За IPhone® 6/6S,сребрена
ACV* Qi Кутија за полнење За IPhone® 6/6S,сребрена

2 102 317

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
ACV* Qi Кутија за полнење За IPhone® 6/6S/7,златна
ACV* Qi Кутија за полнење За IPhone® 6/6S/7,златна

2 146 840

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
ACV* Qi Кутија за полнење За IPhone® 6/6S/7,розезлатна
ACV* Qi Кутија за полнење За IPhone® 6/6S/7,розезлатна

2 146 838

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
ACV* Qi Кутија за полнење За IPhone® 6/6S/7,сребрена
ACV* Qi Кутија за полнење За IPhone® 6/6S/7,сребрена

2 146 836

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
ACV* Qi Кутија за полнење За IPhone® 6/6S/7,црна
ACV* Qi Кутија за полнење За IPhone® 6/6S/7,црна

2 146 842

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
ACV* Qi Кутија за полнење За IPhone® 6+/7+,сребрена
ACV* Qi Кутија за полнење За IPhone® 6+/7+,сребрена

2 146 844

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
ACV* Qi Приемник за полнење ЗаIPhones®
ACV* Qi Приемник за полнење ЗаIPhones®

2 102 323

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
ACV* Спортска антена
ACV* Спортска антена

2 049 615

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Axion* Digital radio upgrade за RDS-FM радио станици
Axion* Digital radio upgrade за RDS-FM радио станици

2 146 136

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Garmin®* Портабл систем за навигација DRIVE 40 LMT CE
Garmin®* Портабл систем за навигација DRIVE 40 LMT CE

2 087 163

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Garmin®* Портабл систем за навигација Drive 51 LMT-S
Garmin®* Портабл систем за навигација Drive 51 LMT-S

2 280 228

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Parrot®* Сет за Bluetooth® Hands-free MKi 9200
Parrot®* Сет за Bluetooth® Hands-free MKi 9200

1 697 250

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите
Pioneer* Звучник TS-H 1703
Pioneer* Звучник TS-H 1703

1 479 486

Додај во листата со желби
Погледни ги деталите

Идентификуваните додатоци се внимателно одбрани од други брендирани добавувачи кои може да подлежат на различни гаранциски услови, деталите можете да ги дознаете од вашиот Ford дилер. Bluetooth® ознаката и логото се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на наведените марки од страна на Ford е лиценцирана. iPhone/iPod ознаката и логото се во сопственост на Apple Inc. Другите заштитни имиња и марки се во сопственост на нивните соодветни сопственици.


ОПШТИ УСЛОВИ

Општи услови: Политиката на ФОРД е посветена кон постојан развој на производи. Зачувано е правото да се променат спецификации, бои и цени за моделите и предметите прикажани и опишани во оваа он-лајн публикација во било кое време. Истотака, илустрациите се необврзувачки и можат да варираат. Оваа он-лајн публикација содржи ФОРД оригинална додатна опрема како и палета на производи од наши добавувачи. Монтирањето на дополнителна опрема може да влијае на потрошувачката на гориво на вашето возило. *Идентификуваната додатна опрема е брендирана од страна на добавувачите и може да подлежи на други гаранциски услови, чии детали може да ги добиете преку иконата за гаранција кај секој производ или од вашиот ФОРД дилер. Bluetooth® знакот и логото се сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и нивната употреба од страна на Ford Motor Company е лиценцирана. iPhone/iPod знакот и логото се сопственост на Apple Inc. Другите заштитни знаци и трговски имиња припаѓаат на нивните соодветни сопственици.